keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

voihan piiloliina!


Okko on ollut kipeänä koko viikon. Pikkuraukan kurkunpää tulehtui taas ja kuumekin tuli. Edellisestä kerrasta on vain kuukausi, vaikka viime talveen verrattuna Okko onkin ollut paljon terveempi. Sekä isimiehelle, että itselleni sattui erityisen kiireinen viikko ja töiden kanssa onkin taas luovittu; huomenna on taas minun vuoroni mennä toimistolle.

Okko on palloillut koko viikon yöpuvussa. Keskiviikon päivän asu on palopöllöpuku. Ohjelmaan on kuulunut juna- ja autoleikkejä, sekä piirrettyjä. Netflix on oiva keksintö. Ei meillä yleensä tuijotella lastenohjelmia kovinkaan ahkerasti, mutta nyt kaikki keinot ovat olleet käytössä, jotta lapsi vaan jaksaisi päivästä toiseen sisällä pönöttämistä.

Niin ja mitä siihen piiloliinaan tulee; siis sehän on Pendolino. Aiemmin Okko kutsui InterCityä isittisi-nunaksi, mistä on jo päästy oikeaan lausuntaan, mutta Pendolino muotoutuu vielä uuteen uskoon, vaikkakin oikeakin muoto osataan jo lausua. Taitaa lapsi vedättää välillä vanhempiaan, koska nauraa aina ilkikurisesti piiloliinan sanottuaan.

Okko has been sick the whole week. The poor thing got a flu with fever. His cars and trains and the very clever Netflix have been entertaining him this week.

4 kommenttia:

 1. Voi, parane pian Okko! Kohtahan on synttärit, jokos olet ruvennut visioimaan? :)
  Mä jo suunnittelen päässäni synttäreitä ja nimiäisiä, onkohan mul liikaa aikaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janica toivotuksista! Okko on ollut jo terve ja vein hänet tänään tarhaan, josta hainkin sitten nelisen tuntia myöhemmin pois. Kuumetta ei ole onneksi, mutta vähän pipi on vieläkin.

   No joo, siis synttäretähän on alettu miettimään jo aikoja sitten! Visiota löytyy! :)

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Huippu piiloliina... Ei moni taida tietää ihan heti mitä se tarkoittaa... Oothan taltioinut näitä ihania sanoja tulevaisuuteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihii, piiloliina juu :) Hyvä kun muistutit Elina, jotkin sanat nimittäin ovat saattaneet jäädä merkkaamatta! Pitääkin korjata asia!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!