sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

ulkoiloittelua
Ihan kuin oltaisiin oltu pienellä Lapin lomalla. Paitsi että kohteeseen ajoi noin 20 minuuttia ja kotiin päästiin jo päiväuniaikaan. Ihana ilma ja ihan mahtava päivä, johon mahtui hiihtämistä, mäenlaskua, koira- ja hevosrekiajelua, sekä talvikarusellia. Enpä ole ollutkaan hevosreessä noin 30:een vuoteen ja koirarekeen en ole päässyt koskaan aiemmin. Kova oli vauhti ja innokkaita oli vetäjät. Okko sai vielä eläinopetusta samalla, kun koiria sai paijata ihan vapaasti. Kaikki aktiviteetit olivat vieläpä ilmaisia, eikä mihinkään tarvinnut edes jonottaa, voitteko kuvitella!

We had such a lovely day! The weather has been just perfect and it felt like a mini holiday in Lapland today. We went to our local "alpine" center and did all kinds of activities from skiing to sleigh ride.

8 kommenttia:

 1. WAU!!! mahtava tuo mäkikin... ois jopa itekki uskaltanu moisesta laskia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä mäestä sai ihan hirveän kovat vauhdit!

   Poista
 2. Talvi näyttää kuvissa niin kauniilta.
  Hiihtääkö Okko jo hyvin? Meillä neljävuotiaalla on aikamoista räpellystä, ei pääse itse ylös kaatuessaan ym. Ehkä latuja pitkin olisi helpompaa. Ja tietenkin ollaan hiihdetty aika vähän, kun pikkusisko on vielä liian pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okko hiihtää kyllä ihan hienosti, mutta nyt sunnuntaina ei oikein jaksanut hiihtää kuin pienen matkan. Siellä oli tosi tuulista, mikä ainakin vaikutti. Eipä tuon kanssa nyt niin kiire, jos ei heti niin kiinnosta, ehtiihän tuota myöhemminkin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No joo, se kyllä on kiva ja lähelläkin vielä!

   Poista
 4. Kauniita kuvia, niin sininen taivas ja söpö hiihtomies :) Minäkin tahtoisin koiravaljakon kyytiin! Noista meidän puudeleista kun ei moiseen hommaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Koiravaljakko oli kyllä hauska kokemus! Ei se kierros kauaa kestänyt, kun vetivät niin mahdottoman kovasti.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!