perjantai 1. maaliskuuta 2013

maaliskuu


Terveisiä kotitoimistolta! Kuvasin hieman kahvitauon puitteissa. Teen tänään etäpäivän ja menen työpäivän päätteeksi hierojalle. Voitteko kuvitella, ensimmäistä kertaa elämässäni! Päähieronnassa olen ollut kerran (polttareissani, kävelin loppupäivän tukka öljyttynä), mutta tämän funktiona on auttaa polttavaksi yltynyttä niska-hartiaseudun kipua.

Aloitin jo varhain aamulla, ennen kuin Okkokaan oli herännyt. Kun tyyppi sitten heräsi, alkoi tapahtumaan: maitomuki kaatui ruokapöydälle, jossa myös työkoneeni oli. Auts, yhden työvälineen hajottaminen riittäisi ja onneksi sain pelastettua koneen ennen suurempia maitovahinkoja.

Jatkoin muuten viime viikonloppuna turhan tavaran hävittämistä. Olin kovasti hajottamassa tuota patsaan tekelettäkin, kun se vei kaappitilaa, mutta kun en uskaltanut alkaa tekemään sitä sisällä, jäi se tuohon senkin päälle. Nyt se taas miellyttääkin vähän. Onhan sillä hyvät reidet, vaikken sen tyypin naamaa ja mahaa saanutkaan oikein onnistumaan. Se on yksi Erja, joka poseerasi kuumana heinäkuun viikkona vuonna '98.

PS: Nyt on kevät! Tuli mieleen se laulu, se talitintti maaliskuussa. Pitääkin laulaa sitä Okolle. Mehän ollaan sellainen varsinainen musikaaliperhe, koko ajan laulamassa. (Huomatkaa sarkasmi, kuulisittepa vaan.)

I'm working remotely today as I'll be having my first-ever massage straight after the working day. My neck and shoulders are really needing it as I've been having bad pains for quite some time now. I took some photos when I was having a break. Oh and it's spring now, March is here!

10 kommenttia:

 1. Hei, ei tuollaisia teoksia saa hävittää - jälkipolville täytyy jättää todistusaineistoa :)

  Johtuukohan laitteiden hajoamisalttius siitä, että on ollut täysikuu?
  Meillä mies pelasti tabletin homejuustolta ja vesiläiskiltä (jep, pikkulikka tykkää hirveästi homejuustosta). Teinin puhelimen akku paisuu (on vaihdettu uuteen) ja tuota paisuvaa akkua ei ole vielä saatu vietyä kierrätykseen, kun pelätään sen räjähtävän. Nyt se on häädetty ulos odottamaan loppusijoituspaikkaansa. Niin sitä voi käydä, jos puhelimen pudottaa lattialle.

  Kevät tosiaankin tulee kuin varkain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, täysikuu saattaa vaikuttaa. Huomattiin tässä juuri, että Okonkin Lumiassa on särö :/ Vaikka kaikki kunnia lapselle sitä, miten pitkään puhelin on pysynyt kunnossa. Onneksi on vain pieni särö.

   Poista
 2. Eka asia mikä tuli kuvistasi mieleen on, että: "miksi sulla on mun kokovartalo patsas siellä" :D Vitsi vitsi :) Olo tuntuu tolta tällä hetkellä, tosin naapuri kysyi koska mulla on laskettu ja kun kerroin niin tokaisi, etä "ethän sä ole edes kauheen iso vielä". Thänks!

  Ihanaa hierontaa! :) Ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janica! Ja hyvää alkavaa viikkoa, taas! Olen vähän hidas vastailemaan ;)

   Poista
 3. Haha, Erjahan on taideteos! Mua nauratti tässä postauksessa aika moni asia, kiitos viihteestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erjapa Erja, tuo ihan kipsiin mennyt kaunotar :D

   Poista
 4. ♥ ihana postaus! ihana "Erja"! ihanat kuvat♥

  VastaaPoista
 5. Eja on hieno! Älä ihmeessä heitä pois. Pikkuautot ovat myös hyviä sisustuselementtejä. Minäkin löysin miehen vanhoja autoja kaapista, pitäisi laittaa esille.

  Tuo kahvikuppi on ihana! Minusta tuosta sarjasta tulee mieleen Arabian 70-luvun Krokus-sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuautot ovat kyllä varsin sieviä! Meilläkin on niitä sievimpiä hyllyssä! Ja joo, minäkin tykkään kovasti siitä kupista. Tuo muoto ja kuvio sopivat loistavasti yhteen ja esimerkiksi se saman sarjan muki ei kiehdo ollenkaan, kun taas tuo kuppi oli sellainen, jonka nähtyäni innostuin heti.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!