torstai 21. helmikuuta 2013

tuiki, tuiki tättönen


Täällä ollaan, blogin puolella on vain ollut hiljaista. Niinhän sitä sanotaan, että aika menee nopsaan kun on kivaa. Itse voisin todeta, että aika menee nopsaan a) kun on lapsia, b) kun on kivaa, c) kun käy töissä tai d) kaikki edelliset.

Okko on yllättänyt viimeisen viikon aikana uusilla taidoillaan. Tyyppi ei ole pelkästään alkanut puhumaan kuin mikäkin Runeberg, vaan myös laulamaan. Ja ihan oikeilla sanoilla. Lisäksi Okko yllätti viikko sitten tekemällä kuperkeikan, mitä sitten tehtiinkin 20 kertaa putkeen. Myös laskutaitoja, sekä väritietämystä esitellään auliisti. Sellainen iso pikkumies siitä on tullut. Äitiäkin laulatetaan edelleen ahkerasti ("äiti, laula Intercity-laulu, äiti laula Uppis-laulu"), mutta nyt olemme jo laulaneet yhdessäkin.

Mistä lie tuo pikkuinen aina juttujaan keksii - hauskoja ne kyllä ovat. Tässä vähän aikaa sitten Okko totesi jokaisen yskäisyn jälkeen "pitäis mennä lääkäriin". Eräänä iltana meillä taasen käytiin seuraavanlainen monologi: "Äiti, isi koski minun sukkaan! Äiti, auta! Se on makkalalla!"

Okko has a bunch of new skills. Not only he speaks a lot and well, he can also sing! He has also been surprising us with his knowledge of colours and numbers and a week ago he showed us how he can do a forward roll. After that he's been very keen on using that skill.

8 kommenttia:

 1. Ihana Okko. Meillä pikkuneiti sämplää sujuvasti yhteen Robinia ja tuikituikitähtöstä. :D Voi puuttuva palanen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Muista Kati videoida niitä lauluja vaikka puhelimella, niitä on sitten hauska katsoa myöhemmin!

   Poista
 2. Meillä välillä puheet lauletaan johonkin säveleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästikin tuleva musikaalitähti! :)

   Poista
 3. :) :) :)
  Hyvän mielen postaus. :)

  VastaaPoista
 4. Tuohon aikaan uusia taitoja tulee kuin sieniä sateella. Ihanaa seurattavaa, myös näin blogin lukijana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Uudet taidot vaan jaksavat hämmästyttää!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!