tiistai 26. helmikuuta 2013

tohelo


Hajotin ensimmäisen puhelimeni viime viikolla. Kaikkien lukemattomien käsissäni olleiden laitteiden jälkeen minun piti mennä tiputtamaan se kaunis valkoinen palikkani kylppärin lattialle juuri sen työpaikan tarjoamana, missä niitä ei kasvakaan jokaisella oksalla. Ei sillä, ei se tuntunut haittaavan muita kuin minua ja puhelin laitettiin korjaukseen, josta tuli tyly arvio tänään: korjaaminen on liian kallista, vaikka siitä särkyi pelkkä lasi. Siinä vaiheessa olin jo niin nolona, että totesin käyttäväni rikkonaisella lasilla varustettua palikkaani siihen saakka, kunnes se sanoo sopimuksensa irti. Tai jotain. Tai sitten vaan tilaan nolona uuden puhelimen, vahinkohan se oli.

I broke my phone. It's the first time ever and I feel bad about it as it was offered to me by my new employer. I dropped it on the bathroom floor and the glass broke. It would cost too much to change the glass. Damn.

8 kommenttia:

 1. Auts! :( Monimutkainen vehje toi pirun puhelin, monta asiaa mitä tää blondi ei tajua ja se pirun ohjekirjakin netissä kun minä vannon paperiversion nimeen :D Osaan vastata ja lähettää tekstareita, avata facen ja lukea blogeja, mitä muuta voi tarvita? Paitsi sen värinän jostain pois...

  Miten ratkaiset puhelin pulmasi siis? uusi vai ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ratkaissut sitä vielä. Operoin lainapuhelimella ja odotan, että omani palautetaan. Pitää katsoa :/ Mutta hei, tutustu ihan rauhassa omaasi, se on ihan intuitiivinen laite :) Kyllä se siitä, ilman ohjekirjaakin. Toki monet ominaisuudet ovat piilossa, minäkin olen vahingossa löytänyt kaikenlaista :D

   Poista
 2. Puhelimet on nykyisin aivan liian hienoja. :)

  Tiedän hajottavani kaiken, tai jollen itse niin lapset viimeistään. Työ- ja perhe-elämän yhdistämisen vaikeus tältä osin tuli minulle yllätyksenä, miten säilyttää työvälineet ehjänä. Päätinkin, että käytän työsuhdepuhelimen ohella vanhaa (omaa) puhelintani kotioloissa ihan siksi, ettei harmita jos hajoaa. Jotenkin toisen omaisuuden hajottaminen ahdistaa.

  Tsemppiä sinulle, vahinkohan se oli. Uusi vain tilaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okollahan on se minun vanha Lumiani, jonka annoin Okon käyttöön, kun uusi työpaikkani antoi minulle uuden. Okko on pitänyt omaansa nätisti. Okko käyttää sitä wlanin kautta, katsoo junavideoita ja omia kuviaan siitä :)

   Poista
 3. Asian vierestä, mutta ihanat värit ja sommitelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos bob! Noista väreistä minäkin tykkään. Muutenhan meillä on aika väritöntä, mutta tuossa on väriä sitten senkin edestä!

   Poista
 4. Hei kuule, mites kotivakuutus? Korvaisko se osan uuden hankinnasta, vaikka työkone onkin? Joskus onnistuu.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, enpäs osannut ajatellakaan. Mutta tosiaan, minulla putosi puhelin, ei onneksi työkone. Puhelimen lasin vaihtaminen maksaisi 150€ ja pelkkä arviokin maksoi jo 35€, joten sitä ei kannata vaihtaa. Kotivakuutuksen omavastuukin on jo sen verran, ettei taida hyödyttää. Harmittaa.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!