maanantai 11. helmikuuta 2013

pullaa


Okko ja isi leipoivat eilen. Laskiaispullia riitti vielä tämänkin päivän työstäpaluukahville. Kiva, sillä maanantaisin sitä kaipaakin vähän jotain ekstraa. Okko muuten osallistui pullatalkoisiin viime vuonnakin. Vähän vaan eri tavalla.

Okko and his father made some buns yesterday. Yummy!

13 kommenttia:

 1. Silmälasit! Nyt vasta tajusin, että lasit ovat Okon, kun aikaisemmassa postauksessa luulin niiden olleen lainalasit. Luin kommentit vasta äsken. Okko näyttää ihan isolta pojalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omat lasit ovat juu. Nyt ovat olleet käytössä pari viikkoa ja hyvin Okko on nihin tottunut jo. Välillä tietty "unohtaa" laittaa ne, mutta yleensä menevät nätisti päähän... On tosiaan ison pojan näköinen, vaikka toisaalta sitten ulkona viipottaessaan on ihan pienen kirpun näköinen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Tekevät Okosta pienen projektipäällikön näköisen :D

   Poista
 3. Meilläkin tehtiin laskiaispullia sunnuntaina, tosin lapsi ei ymmärtänyt niiden päälle. Söi pullan ja kermavaahdon, mutta mansikkahillo oli kuulemmaa "kiipeetä" eli kirpeää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihii, Okko sanoo "pirkeetä". Okkokin nuoli vain päällyset ja laittoi niitä lisää :D

   Poista
 4. Uijui lasit pienellä nuna-miehellä... No näkeepähän nunat paremmin... Täällä ei oo laiskiaispullia näkyny,onneks pirkkapullat pelastaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tsih, nunamies-man jatkaa edelleen bongailua :D Lasit ovat lähilasit, hajataiton korjaamiseen. On nistä selvästikin hyötyä, kun Okko nitä käyttää ihan mielellään. Okko laittaa ne päähän ja sanoo "onko nyt parempi". Heh, taas noita aikuisilta opittuja fraaseja.

   Huh, työpaikan ruokalassa oli vielä jälkkäriksi pullaa. Nyt on syöty sitäkin lajia tarpeeksi. Niihin sai vielä laittaa täytteet itse = kermaöverit.

   Poista
  2. Niin söpö on laseissaan... Meillä lapset oli saanee pkssa välipalalla kermaöverit,kotona ei sitten ole oman oloni takia pullia näkynyt... ;) kukaanhan ei estä vaik vappuna munkkien sijasta syömään kermaövereitä... Jos ne sit maistuis...

   Poista
  3. Töissä olisi ollut vielä tänäänkin pullaa tarjolla. Siihen vedin jo rajan. Heh.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!