perjantai 8. helmikuuta 2013

hi5Oijoi, pitkin syksyä bongattuja hanskoja on jäänyt puhelimeen ja osan ohi olen kävellyt kuvaamattakin. Kyllä nyt on hanskoja tippunut - kuka tunnustaa? Itsellä sen sijaan ovat hanskat pysyneet hallussa koko viikon, vaikka kiireinen viikko olikin. Eilen oli työviikon hauska osuus, tiimipäivä. Ensin hieman Kiasmaa (hyvä näyttely se Reality bites), sitten ruokaa ja workshoppausta. Hyvien ideoiden tuottamisen jälkeen söimme hieman lisää (mmm, tapaksia) ja maistelimme viiniä. Sen jälkeen saikin kieriä junalle ja kotiin. Oli kyllä mukavaa. Ja nyt sitten aletaan viikonlopun viettoon! Huomenna ohjelmassa on ainakin uimahallia ja sunnuntaina pääsemme 3-v juhliin. Ja sekös on mukavaa! Hyvää viikonloppua lukijoillekin!

Have a nice weekend everybody! This has been a busy, but nice week. Yesterday I visited Kiasma, the museum of modern art in Helsinki, with my colleagues. The exhibition 'Reality bites' was very interesting.

2 kommenttia:

 1. Parempi kieriskellä kun hoiperrella junalle ;)

  Me oltiin just äsken uimassa, huomenna pientä laskiaisriehaa minun perheen kesken ja sunnuntaina synttäreille. Aika samoissa teemoissa siis siellä ja täällä :)

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no jooh, olen kyllä samaa mieltä tuosta kierimisestä :D

   Mukavaa viikonloppua teidänkin perheelle Janica! Laskiaisrieha kuulostaa hyvälle - pitääpä tehdä edes pullia ja mennä mäkeen, jos ei muuta :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!