perjantai 1. helmikuuta 2013

helmikuu!


Hyvänen aika sentään, tammikuu meni jo! Joulustakin on jo niin kauan, että Okon Barba-valot voisi ottaa pois. Helmikuun väri on punainen, vaikka muuten tässä haikaillaan jo raikkaampien kevättuulien perään.

Laitoin "taidetta" Ikean kehyksiin. Kyseessä on monotypia, jonka tekaisin yhdellä grafiikkakurssilla - ihan oikeilla menetelmillä, mutta sattuneesta syystä t.p.l'a jäi merkkaamatta. Toistaiseksi nimettömän teoksen voisi ajatella kuvaavan esimerkiksi tuulettimeen osuvaa säilykepunajuurta. Siinäpä sitä syntyisikin sotkua. Kehys ei edes ole sopivan kokoinen, mutta inspiraatio tuli Okon kummitädin luona olevasta oikeasta taideteoksesta ja muistin kaapin perukoilla lojuvat tekeleet, joita ei nyt ihan kehystämöönkään viitsi viedä.

February is already here! Time flies when you're having fun... The colour of February is red! Otherwise I'm already missing the fresh spring colours - those are coming soon.

6 kommenttia:

 1. kaunis kello, niin kovin kaunis... :)

  VastaaPoista
 2. Tuulettimeen osuva säilykepunajuuri :D Sun kanssas! Helmikuu on kiva kuu, lyhytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Taide" vaatii määrittelyn :D

   Mukavaa viikonloppua ja helmikuuta teille Janica!

   Poista
 3. Toi kello on kyllä magee! :) Ulkomailtako tilasit vai ihan koto Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilasin sen Nestin kautta ja se oli siellä ainakin jonkin verran halvempi kuin Suomessa. En tehnyt tosin ihan hirveän kattavaa hintavertailua. Sen aiemmin tilatun George Nelsonin kellon tilasin Saksasta, Einrichten designilta. Nestistä olen tilannut pari kertaa aiemminkin ja tavara on tullut nopeasti. Ainoa miinus tulee Suomen päästä; se paketteihin kuuluva kuljetuspalvelu mättää, eikä sovi työssäkäyville ihmisille. Silloin se toimi, kun olin Okon kanssa kotona.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!