maanantai 28. tammikuuta 2013


Moro sano noro. Tauti kävi meillä kaikilla sitten loppujen lopuksi. Ei siitä sen enempää. Nyt aletaan keskittymään kaikkeen kivempaan ja huomenna mennään taas töihin. Kevätsiivouskin on mielessä - aloitinkin jo varaamalla kirppispöydän ensi lauantaista alkaen, sekä viemällä lehtiä naapureiden napattavaksi. Päätin, että sisustuslehtiä saa pyöriä nurkissa kerrallaan yhden kotelollisen verran, muut iteroidaan vähitellen pois. Ja ainahan niistä voi leikellä parhaimmat jutut talteen.

So we all got the same disease as Okko. Oh and I'm planning a big spring cleaning. I started by getting rid of most of my interior magazines and by reserving a table at a local flea market. That's a good start.

4 kommenttia:

 1. hei, mistä raidallinen matto?
  Pystyisimpä itsekin luopumaan tosta lehtiläjästä, mutta ei sitten millään. Niihin on kuitenkin kiva aina palata joskus :-) Tosin voishan sellainen inspiskansiokin toimia, missä ois parhaat palat kaikista lehdistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on Formen valmistama. Muistaakseni Aino-mallinen. Ostin sen design marketista syyskuussa. On ollut hyvä käytössä. Forme myy kyllä nettikaupassaankin, kannattaa kurkata.

   Poista
 2. ihanat noi mustavalkoset taulut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Okko on niissä kuuden päivän ikäinen.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!