lauantai 12. tammikuuta 2013

ennen ja jälkeenOkko oli tänään ensimmäistä kertaa parturissa. Ja miten hienosti - kyllä oli äiti ylpeä, kun pienokainen istui paikoillaan koko saksimisen ajan. Okko näyttää ihan isolta pojalta tuon lyhyen tukan kanssa!

PS: Joulun jälkeinen väsymys iski ja tämän työviikon jälkeen olen ollut ihan naatti. Mutta eiköhän se meno tästä taas piristy. Talvirientojen, kuten uimahallin ja pulkkailun, lisäksi mielessä pyörii jo tuleva Pariisin keikka, sekä muutamat sisustusjutut. Kevään aikana pitäisi palauttaa mieleen ne alkeisranskan opit, joita en ole juurikaan päässyt käyttämään. Tosin viimeksi Italiassa kävin mielenkiintoisen keskustelun ranskalaisnaisen kanssa; hän puhui ranskaa, minä englantia. Hyvin kävi ilmi, mistä oli kyse. Pariisin metrokarttaankin jo pistettiin nenämme. Se onkin jo isompi pala purtavaksi.

6 kommenttia:

 1. Siistii!
  Kohta Okko menee jo kouluun :)

  VastaaPoista
 2. Onpas komea tukka Okolla! Meilläkin käytettiin poika kotiparturissa eilen, isi piti sylissä ja minä surruutin parturikoneella. Poika kasvoi taas hetkessä isoksi, kun tukka lähti. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo hiusten leikkuu on etenkin pojilla kumma juttu. Heti tulee paljon isomman pojan näköinen yksilö. :)

  VastaaPoista
 4. no huh. tulipa kertaheitolla iso poika. harmittaaks se mammaa?

  kyllä sitä taas piristyy, kuhan hössötykset on nukuttu pois, kohtahan on kevät. ja mitä, sulla pariisin keikka. kivaa. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Kyllä Okko kasvoi kertaheitolla isoksi pojaksi! Tukka on kyllä ihanan kevyt ja varmasti mukava, kun se ei tule silmille. Ei äitiä harmita, ainakaan kovasti :) Hiuskiehkura on tallessa perhosrasiassa.

  Joo Maya, me mennään ensimmäiselle yhteiselle lomamatkalle toukokuussa! Jee!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!