perjantai 21. joulukuuta 2012

iisi ja simppeli: 21


Viime hetken pikkulahjavinkki vaikkapa kynttilän kaveriksi: ison tulitikkurasian päälle liimattavaksi voi tulostaa jotain kivoja kuvia tai vaikkapa runonpätkän. Tavallisissa ruokakaupoissa myydään pitkiäkin tulitikkurasioita, joista saa näyttäviä pienellä tuunauksella. Itse valikoin viime joulupäivänä otettuja huurukuvia. Silloin ei ollut valkoinen joulu täällä etelässä.

7 kommenttia:

 1. Tämä mun tarttis tehdä. Olen siirrellyt aikani rumasta laatikosta tulitikut nätimpään vanhaan askiin, minkä päällä oli akvarellikuvitus.

  Ja nyt se rasia on hävinnyt! Ei muuta kuin tuunaamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin nopsa tuunaus. Ostin noita ihan blankoja rasioita askarteluliikkeestä, mutta olen aiempina vuosina käyttänyt niitä kaupan rasioita. Ja meidänkin lähikauppa näyttää myyvän nykyisin jopa takkatikkuja ja ihan pikkurahalla.

   Poista
 2. Moikka, oletko löytänyt askarteluliikkeeistä tuon raapaisupinnan kera vai liimannut sen siihen itse? Etsin juurikin valkoisia tulitikkurasioita tikuilla ja raapaisupinnalla ja tarkoitus on tuunata päällinen itse.
  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Nuo tikkulaatikot löytuivät valmiina tikkuineen. Taisin ostaa ne Sinellistä Helsingin keskustasta, jos oikein muistan. Nuo ovat tavallista pitempiä tikkuja.

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta. Tarvitseekin tsekata sieltä.
  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pystyin olemaan avuksi! Toivottavasti löytyy! Nyt kun hääsesonki on taas alkanut, luulisi tikkuaskeja löytyvän sekä raapaisupinnalla, että ilman.

   Poista
  2. ja onhan niitä: http://www.sinelli.fi/sinelli/haku?searchTerms=tulitikku&doSearch=Hae&_sourcePage=CE0H-ks9A20fo6UYJrLDxNs4lzETuKxHew4POh71FXQ%3D&__fp=eepReSAeHBo%3D

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!