tiistai 18. joulukuuta 2012

iisi ja simppeli: 18


Servettilakka kunniaan! Sillä sai piilotettua prameilevan kultaisen rasian hieman maltillisemman sanomalehden alle. Rasian sinetöi juuttinaru, sekä kierrätysnappi. Solmua ei muuten näy missään, sen sai tehtyä hienosti napin alle piiloon.

5 kommenttia:

 1. Mistä oot ostanut servettilakkaa? Itse en ole ikinä sellaista testannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, sitähän saa kyllä varmastikin kaikista askarteluliikkeistä. Se kun oli tuossa jokunen vuosi sitten kovastikin muotia. Omani olen ehkä hankkinut Sinellistä. Ehkä. Pullo on jo monta vuotta vanha, muttei ole mennyt miksikään. Eikä sitä mene paljon kerrallaan.

   Poista
 2. Ja tääkin on aivan ihana! Pakko muuten nyt kysyä mistä oot ostanu tuota juuttinarua? Etsittiin sitä viikonloppuna tooosi monesta kaupasta ystävän kanssa, mutta ei löytynyt. Joskus aikoinaan ostin tiimarista, mutta se kerä lähenee jo loppuaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iitu! En kyllä ole varma, olenko itse edes ostanut tuota. Mies ehkä osti vuosia sitten. Mutta nyt ostin uutta Tigeristä, niitä oli värillisiäkin. Marraskuun viimeisen päivän kuvassa on ne kaikki värit, mitä Tigerissä oli. Ja naru oli halpaa.

   Poista
 3. On ollut ihana seurata näitä iisi ja simppeli postauksia koko joulukuun. Aivan valloittavia ideoita ja ihastuttavia lopputuloksia. Kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!