lauantai 1. joulukuuta 2012

iisi ja simppeli: 1


Ensimmäisen luukun takaa paljastuu kortti. Tein samalla idealla joitain kortteja jo viime jouluna, mutta toteutus oli hieman erilainen. Tässä sydämeen on käytetty Fimo-massaa ja kortin reikiä varten on nyt olemassa erilliset sirkkapihdit. Nauha muuten on äitiyspakkauksen harsopaketin ympäriltä - sieltä se löytyi ompelulaatikosta lähes kolmen vuoden jälkeen. Kortin postikelpoisuudesta ei ole takeita, sillä sydän tuntuu melko hauraalta. Tein samalla kertaa myös kuusenkoristeita, joista myöhemmin lisää.

8 kommenttia:

 1. Kaunis toi sydän, käytitkö jotain muottia vai mistä noin kauniit kuviot sydämeen? Kauniita olisi varmasti tommoiset kuusenkoristeenakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! Tein sydämen pitsin kaulitsemalla muovista pitsiliinaa massaan ja otin sydämen sitten piparimuotilla.

   Poista
  2. vau! mistä sä pitsiliinankin keksit :)

   Poista
  3. Kokeilin sitä myös paperin kuvioimiseen. Sprayn kanssa toimii ihan ok, mutta tuputtamalla tulee helposti vähän sotkua.

   Poista
 2. Aaah. Ihailtavaa, miten jaksatkaan näitä väsäillä! Kaunis ja herkkä kortti. Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sascia! :) Taitaa kyllä tänä jouluna tulla lähinnä protoja korteista ja suurin osa korttihommista hoitunee kuvakorteilla.

   Poista
 3. Tosi kauniit kortit!
  Tein itse kokeiluerän joku vuosi sitten samasta massasta, saman tyylisesti, mutta tosiaan ne ovat niin hauraita ettei mitenkään kestä postitusta.(ainakin mulla ei onnistunut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jooh, nämä tosiaan taitavat olla enemmän sitä lahjan mukana annettavaa laatua.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!