torstai 8. marraskuuta 2012

voihan seinämaali!


Kyllästyin Okon tauluhyllyyn, joka oli alkanut näyttämään hieman alakuloiselta. Niin alakuloiselta, että se niiasi eteenpäin. Ruuvasin sen eilen irti ja irrotin siinä samalla hieman maaliakin. Voihan lateksi! Hylly ehti olla seinällä puolisentoista vuotta ja oli siinä ajassa pureutunut pintaan, joten osa pinnasta irtosi hyllyn mukana.

Nyt hyllyn ruuveissa roikkuu klipsejä, joihin voi ripustaa erinäistä taidetta, vaikka noita kivoja julisteita, joita hankin syyskuun dissainitapahtumista. Minähän itse sanoin, että olemme tarkkoja seinien suhteen, mutta kyllä peli on nyt menetetty tämän yhden huoneen osalta. Huone tarvitsee seinäremontin, sillä pienet maalittomat kohdat löytyvät nyt jo kahdelta seinältä. Lisäksi haluaisin muuttaa sen punaisen seinän. Valitsin jo tapetinkin, vaan harmi kun emme ole sen tapetoinnin kanssa kovin tekeväisiä - muuten kai täällä olisi vuosien saatossa tapetoitu jo vaikka mitä. Tällä kertaa haluaisin Okon sänkyseinälle vähän hempeämpää, ehkä tällaista Ferm Livingin tapettia.

We need to fix the walls of Okko's room as I've been destroying the surface very actively. Not on purpose - I just removed the white shelf and the bird hook and the paint started chipping. Anyway, I would also like to replace the red wall with some nice wallpaper, like this one from Ferm Living.

6 kommenttia:

 1. Me tapetoitiin su-ma olohuoneen kaksi seinää, ei mennyt todellakaan niinkuin Strömsössä :( Kamala tapetti tapetoida ja piti muka helppo olla. Ja mä en tykkää kun näkyy saumat :( Viimeset pinnat kysees ja tärkeimmästä huoneesta, plaah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooh, sehän se on, että ei se ole helppoa :/

   Poista
 2. tuo harlekiinitapetti on ihan mahtihienoa (en tiedä onko toi edes sana, mutta siis tosi tosi hienoa) ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kyllä! Olen arponut vaikka minkä tapetin kanssa ja tällä hetkellä tuo olisi suosikkia.

   Poista
 3. Meillä on maalla tuota harlekiinia, ja olen tykännyt tosi paljon. Valitsin vihreän värin ja vähän pelkäsin, että tuleeko liian vihreä. Ei tullut. Varsinkin kun seinään paistaa aurinko sen sävyt on tosi kauniit ja valo taittuu nätisti (en osaa luoda linkkiä, mutta esim. tuossa näkyy vielä vähän keskeneräinen tapettiseinä: http://liinalla.blogspot.fi/2012/07/sade.html )
  Tapetoiminen ei kyllä ollut erityisen helppoa, kohdistamisessa ja suoraan saamisessa pitää olla tarkkana ja saumat kyllä jäävät näkyviin. Sinänsä itse tapetti paperina oli mielestäni laadukasta ja helppoa käsitellä.

  Olen itsekin miettinyt kotiin tapetin laittamista, jotenkin vapaa-ajan torppaan se on helpompaa. Joka toinen päivä päätän, että nyt tapetoidaan, ja joka toinen, että seinät on parhaat valkoisena. :) Marimekon Ruutukaava pyörii mielessäni.

  Tsemppiä tapettihommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kylläpä olikin kauniit kuvat postauksessasi! Voihan se olla sellainen juttu, että tapetoimisesta tulisi tuplatyö, sillä seinä pitäisi varmaan maalata ensin, ettei se punainen näkyisi tapettivuotien välistä.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!