maanantai 26. marraskuuta 2012

toinen joulukalenteri


Nuoren neidin joulukalenteri on nyt pakattuna ja valmiina postiin. Kun Okon kalenteri koostuu lähinnä autoista ja Dubloista, saa 8-vuotias hieman monipuolisemman sisällön. Paketeissa on muun muassa kimalleliima-arsenaali, neljää erilaista Body Shopin suihkugeeliä matkakokoisena, sekä samaisen firman huulirasvaa. Myös askarteluvälineitä löytyy, sekä pari namia. Tuokin on nyt mallia laatikko, ei seinä, mutta ehkä se ei haittaa.

I made an advent calendar for an 8-year-old girl. The calendar consists of all kinds things for crafting and also some products from the Body Shop. The calendar (which is not in the actual shape of an advent calendar) will be sent out today as December is starting already this week!

2 kommenttia:

 1. Olisi kiva saada tuollainen paketti itsekin :)
  Mistä olet löytänyt tuon ruskean pahvilaatikon, siinä ei taida lukea mitään? Tarvitsisin itsekin tuollaisen..

  t. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaanottajakin on varmaan jo saanut paketin haltuunsa. Toivottavasti tykkää! Tuo laatikko oli ehtaa kierrätyskamaa; Okon linnunpönttövalo oli siinä. Yksi paketti ei mahtunut sinne, mutta laitoin sen sitten erikseen kirjekuoressa, kun en viitsinyt lähteä erikseen laatikkoa ostamaan. Menihän se niinkin.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!