torstai 8. marraskuuta 2012

kirjallisuutta


Okon kirjavalikoima on kasvanut viime aikoina. Junamiehelle on hankittu sopivaa aineistoa Akateemisesta. Se Akateeminen on ihana paikka ja myyjät asiantuntevia, joten vaikka tykkään nettikaupoista, siinä kaupassa käyn mieluiten ihan paikan päällä. Olen hengaillut siellä viime aikoina, kun olen käynyt keskustassa erinäisillä asioilla. Viimeksi hankin Okolle metrokirjan, sekä ensimmäisen Tatu&Patu -kirjan. Myyjä oli ihanan innostunut tuosta Veera ja menopelit -kirjasta, joka siis on Tatu&Patu -sarjaa. Ja enpä ihmettele, kuvitus on ihan mahtavaa ja runsasta ja Okkokin tykkää siitä hirmuisesti. Tatua ja Patua täytyy hankkia pukinkonttiin. Nämä neljä kirjaa meillä on nyt jokapäiväisessä luvussa.

PS: Miten se tuntuukin, että Akateemisen myyjät ovat henkilökohtaisesti lukeneet joka ikisen opuksen, joita heidän osastollaan myydään! Se on kaiketi sitä ammattitaitoa.

4 kommenttia:

 1. Me ollaan viime aikoina käyty lähinnä kirjastosta lainaamassa kirjoja. Omat kirjat on niiiiin luettu ja uusia ei viitti ostaa kun ei niitä jaksa lukea montaa kertaa - meillä on kai lapset jo kasvaneet siitä iästä yli, että sama kirja jaksetaan lukea miljoonaan kertaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan vasta tutustuttu kirjastoon. Aiemmin en uskaltanut ajatellakaan kirjaston kirjoja, kun sivut saattoivat hieman repeillä ja kulmia syötiin :) Nyt Okko on ehkä viimeisen puolen vuoden aikana alkanut pitämään kirjojaan nätimmin ja kirjastoakin on jo käytetty. Mutta näitä ihan lemppareita meillä luetaan ja luetaan, joten ne ovat olleet hyviä hankintoja. Kirjastoon kyllä voisi tehdä taas uuden retken.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ollut erityisen kalliskaan ja sitä voisi käyttää naulakkonakin. Maze on sen valmistajan nimi ja meidän versio taitaa olla Loftiksesta (niin muistelen).

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!