tiistai 20. marraskuuta 2012

joulukalenteri


Tein Okolle joulukalenterin. Tai no pieniltä lahjoiltahan tuo enemmän näyttää, kun paketit ovat vielä laatikossa, eivätkä seinälle ripustettuina. Paketit sisältävät pikkuautoja, Dublon eläintarhapaketin osiin jaettuna, yhden pastillipaketin, sekä pari namia lauantaille ajoitettuna. Ei meillä ole karkkipäivää, mutta koska karkki ei kuulu vielä Okon ruokavalioon kuin ihan satunnaisesti, laitoin ne parit namit viikonlopulle. Saas nähdä, mitä pikkuinen tykkää kalenteristaan. Lisäksi Okolla on odottamassa kummitädin tuoma muumikalenteri. Viime vuonna kalenteri oli suunnitelmissa, mutta jäi ajanpuutteen vuoksi toteuttamatta. Vaikka eipä tuohon kauaa mennyt. Teen vielä toisenkin kalenterin; suvun 8-vuotias saa omansa postissa.

I made an advent calendar for Okko. Those packages include toy cars, Lego Dublos and just a small amount of candy as Okko doesn't really get to eat that much candy yet.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aika simppeli, sanoisinko :D

   Poista
 2. Ihania paketteja! :) Mä tänään kanssa visioin päässäni, että mitä meidän kalenterin taskuihin laitetaan... Osan ajattelin tavaraa, osan lupauksia esim. meno hoplopiin tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! No jooh, onhan siinä kuitenkin niin monta luukkua, että joutuu hieman miettimään sisältöä. Tosin siinä pienessä Dublo-paketissa oli jo sen verran sisältöä, että sain siitä jo paljon luukkuja täyteen.

   Poista
 3. Hieno kalenteri Okolla! Mä oon haaveillut meidän neidille sitä dublo eläintarhaa..Tosi hyvä idea jakaa se joulukalenteriin! Meilläkin täti oli ostanut muumikalenterin pimulle kun en itse raskinut ostaa.. :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä muuten oli kyseessä vain pieni eläintarhapaketti, ei se iso, mitä olen nyt nähnyt joulukuvastoissa.

   Poista
 4. Kyllä Okko saa nyt aivan ihanan kalenterin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti pikkuinen tykkää. Vaikka ei kai voisi olla tykkäämättä, jos sisältönä on kaikenlaisia lempijuttuja.

   Poista
 5. Mukava idea! Tänä vuonna pitää vielä malttaa kalenterin teossa, kun ei tuo oma pikku-ukko niistä ymmärrä. Sormet ois vaan syyhynny jo mullakin kalenterin tekoon! Okko varmasti tykkää kalenterista=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! Eipä meilläkään varmaan vielä viime vuonna olisi niin ymmärretty sen päälle. Katsotaan, miten äkkiä Okko alkaa osata odottamaan seuraavan aamun luukkua ja mitä hän sanoo joulun jälkeen, kun luukut loppuvat :)

   Poista
 6. mahtava ja ihana idea. kyllä okon kelpaa ja äidinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on 8-vuotiaankin "palkinnot" kasassa ja saan näpertää nekin paketteihin. Niihin voisin laittaa vaikka puna-valkoista paperia.

   Poista
 7. Niin hauska idea! Kummityttöni rakastaisi tuollaista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kohtahan sen ensimmäisen luukun pariin jo pääsee!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!