maanantai 1. lokakuuta 2012

lokakuuLokakuu on jo täällä! Niin se aika menee vauhdilla - syyskuuta ehti tuskin huomata. Okko sai aamulla fleeceä haalarinsa alle, tosin pienen vastustuksen kanssa. Viikonloppukin meni taas hujauksessa. Mummi oli käymässä ja Okko oli niin iloinen siitä. Aamullakin vielä huhuiltiin mummia, joka jaksoi leikkiä väsymättä.

It's October already! Time flies so fast, I hardly noticed September.

4 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis kärpässieni. <3 Ja mummut on ihan huippuja täälläkin, riemunkiljunta mummun ilmaantuessa paikalle on korviahuumaava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätti ja niin myrkyllinen sieni. Noita muuten näkee yllättävän vähän.

   On se niin kiva, miten lapset ottaa ilon irti isovanhemmista. Meillä vaan on harmi, että isovanhemmat asuvat niin kaukana, ettei heitä näe usein. Mutta ilo on ylimmillään kun näkee :)

   Poista
 2. tää aika, joka juoksee, jota kiinni ei saa. ylinopeusvauhtia. että lokakuussa jo. mullakin jo pipo lämmittää korvia ja sotkee hiuksia. plääh.

  ja mummit ja mammat ovat kivoja. se on faktaa. :)

  mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ehdi tekemään mitään niistä asioista, jotka ovat jollain kiva olis -listalla. Pitänee kajota siihenkin listaan jossain välissä.

   Hei mukavaa lokakuuta Maya! Jospa me jossain välissä ehdittäisiin näkemään! Oliko sulla siis aina viikonloput vapaina, eikä arkivapaita?

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!