sunnuntai 14. lokakuuta 2012

junia ja autojaTasoristeys on ollut tänään ihan ykkösleikki, autojuttujen ohella. Sen verran täytyy lapselle opettaa jo autoilun sääntöjä, että kun juna tulee, ei autolla mennä tasoristeykseen. Nyt kun puomit ovat tupanneet olemaan ylhäällä junan tullessa, on auto törmännyt jatkuvasti junan kanssa. Puuh, poikien juttuja kaiketi.

10 kommenttia:

 1. Voi suloisuus. Ihana Okko!
  Eka kuva saa hymyn huulille täälläkin päässä!

  VastaaPoista
 2. Onpa Okko kasvanut taas! Ihanat leikit, ja kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuntuu taas, että kasvuvauhti on ehkä nopeutunut!

   Poista
 3. Onko Okko tykännyt puppystä? Katselin sellaista ihanaa tummanpunaista kiiltävää, mutta Panu oli sitä mieltä että se on enemmän äidin kuin pojan mieleen!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okolla on ollut tuo puppy ristiäisistään lähtien ja sen vuoksi siitä on ehkä tullut Okon silmissä vähän huonekalun tapainen. Aika vähän Okko sen selässä istuu, mutta aina välillä kuitenkin. Mutta me vanhemmat ainakin tykätään siitä kovasti :D

   Poista
 4. Voi kuinka teidän nunamies on kasvanut! Ihana hymy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooh, nyt Okko vaikuttaa taas paljon isommalta! Tiistaina on päiväkodin kuvaus - toivottavasti tuo ihana hymy tallentuu silloinkin! Viime vuonna päiväkodin kuvauksessa Okko nukahteli :D

   Poista
  2. Meillä oli päiväkodin kuvaus viime viikolla, ei ole odotukset kovin korkealla kun rymyliisa oli silmäkulma mustana ja leuka ruvella sopivasti... Neiti on aika kova kiipeilemään ja luulot omista taidoista välillä menee vähän yläkanttiin.

   Itkeäkin oli pitänyt just kuvauksissa raukan, mutta kuulemma pari kuvaa ilman kyyneleitä oli saatu -niitä odotellessa! Tsemee Okolle :)

   Poista
  3. Ja Okolle on tänään ilmestynyt iso naarmu, sekä jotain tummia jälkiä poskiin, jotka eivät lähtenet edes suihkussa babywashillakaan... Mutta on se sitten niin hauska saada ne koevedokset. Saas vaan nähdä, suostuuko Okko siihen kuvausta varten hankittuun kauluspaitaan, vai mennäänkö tavallisella. Viime vuoden kuvissa Okko näytti ihmettelevältä, jospa tänä vuonna hymy irtoaisi, eikä Okko nukahtelisi kesken kuvauksen :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!