lauantai 1. syyskuuta 2012

puisevat lelukorit


Henkkamaukan Homen uudessa lastenmallistossa on monia vallan mielenkiintoisia tuotteita, mutta halusin nähdä niitä livenä ennen hankkimista. Kävin Aleksin liikkeessä pari päivää sitten ja siellähän niitä oli - harmillisesti tosin pieneen nurkkaan laitettuna, mutta näin sen, mitä menin katsomaankin. Nämä puisevat lelukorit olivat pääkohde ja olin iloinen huomatessani, että pinta on mukavan puuvillainen. Okko sai niitä kaksin kappalein. Olihan siellä vaikka mitä muutakin houkuttelevaa, mutta  kauppaankin on kiva jättää jotain - kaikkea mukavaa ja kaunista ei tarvita aina omaan kotiin. Varsinkin kun meillä on edelleen menneillään se tavaranvähennysprojekti.

I bought these two lovely toy baskets for Okko. They're by H&M Home range and the quality seems to be very nice. The range includes quite a lot of nice things for children, but this time I decided to stick to just these baskets - after all we have the project of getting rid of all things unnecessary going on.

7 kommenttia:

 1. Onpa kivat! Täytyypä itsekin käydä tässä joku päivä ihan liikkeessä vähän fiilistelemässä uutuuksia.;)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on noita kaksi, tosi kivoja ovat! Täynnä pikku-autoja... :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen kans miettinyt noita... Nallelakanoiden lisäksi. ;)

  VastaaPoista
 4. Pystyn kyllä ihan suosittelemaan noita, vaikkei ne tietysti ole olleet vielä pitkään käytössä. Vetoketjuja en menisi vetämään kovin rajusti, mutta muuten vaikuttavat tosi hyviltä. Ja joo, niitä pikkuautoja kyllä riittää, moneen koriin :D

  VastaaPoista
 5. Henkkamaukan lastenhuoneen mallistossa on kyllä useampikin kiva juttu! Nämä näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihan just teille sopivilta :)

   Poista
  2. No kyllä vain, minustakin ne on meidän näköiset!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!