maanantai 24. syyskuuta 2012

postia


Okon serkku piristi sairastupapäivää lähettämällään taideteoksella. Tällaisia on kyllä aina mukava saada. Meilläkin on muuten lauantaina kerättyjä lehtiä prässissä - ehkäpä huomenna voisi askarrella. Okolle nousi kuume launtai-iltana ja nenäkin vuotaa. Se on syksyn ensimmäinen flunssa nyt ja olemme olleet sisällä pari päivää. Fröbelitkin jäi näkemättä sunnuntaina, mutta uudet liput hankittiin Tavastian keikalle loppuvuodesta.

8 kommenttia:

 1. Flunssa hus hus pois! Pikaista paranemista pienelle miehelle ja pysykääs isommat terveinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! Jospa se tauti kohta hellittäisi. Kuume onneksi meni jo, mutta nenä vuotaa vielä vähän. Kotona siis ollaan vielä ja katsotaan, miten huomenna tehdään.

   Poista
 2. Syysterveiset täältä Joensuusta :)
  Käyn säännöllisesti kyllä lukemassa blogianne, mutta kommenttien jättäminen jää vähemmälle. Ihania kuvia ja juttuja täällä kyllä aina on. Toivottavasti Okko paranee pian :)

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Onpas hauska kun kirjoitit! Kiitos ja kiva kun luet! :) Mehän muuten nähdään äitisi kanssa perjantaina, kun tulevat porukalla tälle suunnalle!

   PS: Odotan mielenkiinnolla tieteellisiä tuotoksiasi! Kerro, jos niitä voi käydä jossain katsomassa! Vaikka en niistä mitään kuitenkaan ymmärrä :)

   Poista
 3. Moi :) Kuulinkin, että äitisi tulee sinne viikonlopuksi.

  Juttu on luettavissa lehden (Applied Surface Science) sivuilla, mutta sinne ei taida päästä ilman tunnuksia. Jos sinua oikein kiinnostaa, niin voin kyllä lähettää esim. pdf-tiedoston, kunhan se valmistuu.

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se olisi kiva juttu! Odotan mielenkiinnolla! Voin laittaa sinulle linkin portfoliooni, niin näet, mitä minä olen puuhaillut viime vuosina :)

   Poista
 4. Minuakin kiinnostaa portfoliosi! Ja kuinka sattuikaan, me ostettiin viime torstaina Tavastialle liput joulukuulle Fröbelien keikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, mehän voidaan tehdä Fröbeli-treffit sinne Tavastian mehutiskille :)

   Laitoin sen portfolion omaan osoitteeseensa ja salaiseksi, ihan vaan kun siellä on tietysti kaikenlaisia työtiedostoja esillä. Mutta jos olet kiinnostunut, voin laittaa linkin ja salasanan tulemaan. Kuivakkaa asiaa sieltä löytyy, ei mitään suurelämyksiä :D

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!