maanantai 10. syyskuuta 2012

maanantai


Tänään onkin sitten astetta harmaampi päivä. Onneksi sää suosi viikonloppuna ja asialistalla olleet Design market kavereiden kera, sekä yli 130km pyöräily toteutuivat kastumatta. Sen rahanmenon suoritti perheen emäntä ja isännän kontolla oli singertää espoolaisen pyöräilyporukan mukana. Hyvin armas mieheni sen hoiti ja omasta puolestani voin kertoa, että hienosti meni myös Design marketissa, josta mukaan lähti muun muassa uusi makkarin matto. Sen maton kanssa tuli ihan aitoa säästöä, sillä olin päätynyt kyseiseen Formen mattoon jo aiemmin ja olin sitä jo tilaamassa. Onneksi en ehtinyt, sillä säästin näin ollen useita kymppejä. Aidosta säästöstä ei nyt voitane puhua niiden keittiöpyyhkeiden, pienen brikan ja painotuotteiden kanssa, jotka myös kannoin kotiin, mutta kyllähän jokainen koti kaipaa jotain pientä uutta ja kaunista.

Naapuri kertoi eilen Facebookin tuttavakirppisryhmästä, joka on tarkoitettu oman alueen ihmisille. Päästyäni ryhmään postasin heti liudan kehyksiä (ei mikään pieni liuta, yhteensä 10kpl aika isojakin rohjakkeita) ja ne menivät samantien, ihan parissa minuutissa. Ihan mahtava systeemi ja naputtelenpa sinne lisää, kunhan ehdin. Toimitan kehykset jo tänään ja olen iloinen, sillä ne ovat täyttäneet komeroa melkoisen pitkään.

PS: Maalasin tuon kynttilänjalan. Se on sukulaisen jo vuosikymmen sitten antama lahja ja seissyt tuolla kaapissa sekin - nyt se sai uutta hohtoa maalista ja näyttää hyvälle. Laitoin senkin päälle taas vaikka mitä ja otin puolestaan jotain pois, mutta on tuo liian täynnä. Ihan kuin aika moni muukin paikka. Joten fb-kirppis, täältä tullaan.

Monday again. I attended the Helsinki Design market during the weekend and found some nice items for our home. And my husband did some bicycling, over 130km on one take, to be precise!

4 kommenttia:

 1. Hyvä työnjako, tykkään! :) Löysin itsekin pääkaupunkiseudun ostetaan-myydään-annetaan -sivuston muuton yhteydessä. On muuten mainio kanava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Toimitin eilen kehyksiä kauppareissulla ja illemmalla eräs kävi hakemassa vielä pari tavaraa meiltä. Kätevää kun myyjät ja ostajat ovat samalta alueelta, joten tavaran liikuttelu onnistuu helposti. Tänään roudasin vielä kaksi kassia fidan laatikkoon ja naputtelin lisää tavaraa fb-kirppikselle - jo alkaa nurkat tyhjenemään!

   Poista
 2. Tykkään tuosta valkoisesta lipastosta/tasosta.:) Mistä olet hankkinut?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on BoConceptin Volani-lipasto ja ihan kyllä meidänkin lempihuonekaluja. Tilaismme sen Vepsäläiseltä jo kuusi vuotta sitten, kun odotimme kotimme valmistumista. Saimme sen sitten parahiksi uuteen kotiin alkuvuodesta '07.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!