maanantai 17. syyskuuta 2012

lehtitelineen uudet vaatteet


Häälahja-lehtiteline sai välillä punaista ylleen ja paperinarusta tehty lehtikoppa meni jäähylle, sillä juuri tällä hetkellä sille ei ole käyttöä lehtien säilytyksessä. Lahjakätköstäni löytyi lahja itselle - Finlaysonin kassi saa palvella nyt yleistelineenä eteisessä, eikä menekään kenellekään viemisiksi. Aika sievä se on, sopii yhteen tuon Polkka Jamin julisteen kanssa. Tuon julisteen kohdalle mietin kovasti, voisiko siihen raaskia porata Okolle oman naulakon. Sellaisen samantyyppisen, joka on Okolla kirjahyllynä.

I changed the 'clothing' of our magazine rack and now it has a new place in our hall. The very tiny hall doesn't have enough space and I was wondering whether we should put own coat rack for Okko on the wall, where the Polkka Jam poster is placed.

4 kommenttia:

 1. Nätti, mutta niin on myös junanaulakkokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietinkin, kehtaisiko sen junanaulakon ottaa seinältä ja kokeilla tuohon eteisen kaapin päähän. Tosin en nyt tiedä, miten sitä kokeilisi - ei se ilman ruuveja pysy ja itse sitä pitelemällä ei ehkä saa ihan oikeaa kuvaa :D Eihän siinä muuta, mutta en ole ihan varma, haluaako tuphon kaapiston päähän tehdä reikiä ja haluaako niiden vaatteiden roikkuvan kaapin ulkopuolella.

   Poista
 2. Lehtiteline on nyt kyllä aika hieno. Ja Polkka Jam tuli minullekin tutuksi Habitaressa, ihan mielettömiä kuoseja kaikki! Taidan haluta jotain heiltä oikein kotiin saakka... Vahvat värit iskee nyt niin.voimalla, etenkin lastenhuoneeseen... :)

  Terkkuja Okolle ja mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta! Polkka Jamilla on kyllä paljon kaikkea hienoa! Pieni tarjotin värittää nyt meidän keittiötä ja mukaan sieltä Kaapelilta lähti vähän muutakin pientä. Minäkin kyllä tykkään kovasti vahvoista väristä, sen valkoisen rinnalla.

   Kiitos paljonja mukavaa päivää sinnekin! Okko meneekin tänään päiväkotiryhmän kanssa jumppaamaan. Itse avasin työkoneen ja keskityn pari tuntia kaikkeen työhön liittyvään (hehee, tulin vain kurkkaamaan tänne blogin puolelle, siirryn ihan just takaisin niihin työasioihin. Taidan seuraavaksi polttaa työprojekteja levylle, ettei kaikki tieto häviä sitten kun työsuhde loppuu)... Ja terkkuja teidän hurmureille!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!