perjantai 14. syyskuuta 2012

kättä pidempää


Eilen oli historiallinen päivä - ihan vaan minulle, ei missään maailman mittakaavassa. Ellei nyt sitten maailmaa satu kiinnostamaan, että painoin töissä nappia. Sitä irtisanoutumisnappia. Moni saattaa ihmetellä, miten tämä nyt siihen kääntyi, sillä juurihan ilmoitin joutuvani ulos. Noh, hyödyn siitä kun asia hoituukin näin päin. Kuukauden päästä olen sitten vapaa, kotirouva, työtön työnhakija tai miten asian nyt haluaa ilmaista. Eilisen vietin vielä töissä; tyhjentelin työpistettäni, istuin pitkään lounaalla ja keskustelin käytännönasioista muiden nappilaisten kanssa. Se oli oikein mukava työpäivä. Varsinainen työvelvollisuushan minulla loppui jo pari viikkoa sitten.

PS: Jouduin soittamaan Okon ja isimiehen vastaan linja-autolle kun kannoin tavaroitani töistä - sen verran ne kirjat ja muut painoivat ja kun konekin oli vielä lisälastina mukana. Mutta kun osuimme tuon hanskan kohdalle, en voinut silti vastustaa, oli pakko pysähtyä kuvaamaan.

6 kommenttia:

 1. Missähän vaiheessa pitäs huolestua tosta sun hanskafetissistä? ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihii, hanskan ohi ei vaan voi kävellä! :D

   Ihanaa viikonloppua teillekin! Ja kirjoitan meiliä ihan pian!

   Poista
 2. Katsottiin juuri eilen klassikkoleffa This is Spinal Tap, jossa kyseinen bändi julkaisi albumiaan nimeltä Smell the Glove. En suosittele kuitenkaan haistelemaan noita tienvarsihanskoja :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa positiivisuutta Kiki.

  Meidänkin perheessämme on koettu ylä- ja ALAmäkiä työrintamalla. Ja arvaa mitä? Niistä vahvistuu ja ne avaa aina uusia ovia. Sellaisia mitä ei ole välttämättä tajunnut edessä edes olevankaan! Täytyisi aina osata nauttia juuri siitä mitä parhaillaan ympärillään on. On se sitten työ, perhe, asunto tai matka.

  Elämä on tarkoitettu elettäväksi, juuri näin kuin se on.

  Hali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna-Leena! Ja eihän tässä mitään hätää oikeasti olekaan. Tämä vaan on uusi tilanne, mutta tosiaan, ei se muutos ole pahasta ollenkaan. Nyt vaan kyseessä on pakotettu muutos ja uudet tuulet tulevat ihan pyytämättä. Mutta siitäkin voi seurata vielä parempia uusia tilaisuuksia. Se nähdään sitten :) Hyvillä mielin siis.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!