torstai 6. syyskuuta 2012

kahviaikaTänään olen tehnyt pientä raivausta ja kaivellut kaappeja - noloa, miten paljon paperiroskaa ja turhaa tavaraa meillä pyörii tiellä. Metsään en lähtenyt, koska pakastin on niin täynnä ja tänään teen mustikkapiirakkaa niistä eilisistä. Olin eilen suorastaan hurmoksessa, miten paljon metsässä oli mustikoita ja keräsin innokkaana. Tokihan ne olisivat olleet parempia kaksi kuukautta sitten, mutta mustikoilta ne maistuvat edelleen. Ja siellä on ihan koskematon metsä täynnä ilmaista superruokaa! Pakko sinne on vielä palata joku päivä.

Eilen minuun iski ihan yllättäen tunne, etten osaa mitään. Tänään otin järjen käteen; osaanhan minä, esimerkiksi ajaa pyörällä ja keittää kahvia. Tsih, no osaan minä muutakin. Varmaan kuuluu asiaan, että tulee näitä tuntemuksia tulee puoleen ja toiseen.

7 kommenttia:

 1. Täällä kans raivattiin kaappeja eilen klo24 asti ja vielä olis hommaa jäljelä yhden huoneen verran. On se niin kiva, kun saa huushollin järjestykseen! :)
  Mutta tulin sanomaan, että kiva blogi sulla ja hyviä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä tullut meillä vielä valmista, lähellekään :) Katsastin juuri, olisiko tuossa meidän läheisessä urheiluareenassa kirpparia syyskuussa, että pääsisi myymään edes osaa turhasta tavarasta ja hitsi kun ei näytä olevan. Minnekähän sitä keksisi...

   Ja kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Noita osaamattomuus tunteita tulee silloin tällöin :)

  Pakko kysäistä että mistä tuo hauska kortti "wake up and smell the coffee" on? Sopisi meille niin hyvin :) Sama kehys löytyy omasta takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooh! Tänän on taas osaava olo :D

   Kortti on isommasta paketista, jonka tilasin vallan ihania postereita myyvästä englantilaisesta verkkokaupasta. Jos olisi vapaata seinää, haluaisin sieltä vaikka mitä! Korttia piti vähän saksia reunasta, oli liian leveä ikean kehykseen. Kas tässäpä: http://www.keepcalmgallery.com/cards/ppmp-multi_pack.htm

   Poista
  2. Samalla tekstillä löytyy myös keittiöpyyhe ja posteri. Nyt kun kävin taas selaamassa, alkoi tekemään mieli jotain seinälle :) Tuossa korttipakassa on kiva paksu ja mattapintainen materiaali ja toisessa, jonka tilasin aiemmin, se Keep Calm -aiheinen pakka, on tavallinen kiiltävä materiaali.

   Poista
 3. Okko on selvästikin tullut isäänsä noissa leipomapuuhissa. Minulla on niin hyvässä muistissa teidän iskän leipoma mustikkapiirakka, josta tuli oikein kuva sähköpostilla perään. No, jos teillä pojat on enemmän kallellaan keittiöpuuhiin, niin sinä osaat sitten kaiken muun kodin sulostuttamisen!
  - Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taas leivottiin. Mutta en tiedä siitä kodin sulostuttamisesta, aika kaaos täällä on nytkin :D

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!