torstai 6. syyskuuta 2012

blogiäidit ruokkii


Suski Piiri pieni pyörii -blogista haastoi Okonkin blogin mukaan Nälkäpäivän keräykseen. Ja mehän lähdetään, asia on meillekin tärkeä. Nälkäpäivä järjestetään 13.-15.9. Lisää voit lukea Nälkäpäivän verkkosivuilta. Olen seurannut noita Nälkäpäivän menoja joka vuosi, sillä oma äitini on perinteisesti keittänyt SPR:n hernesopat ja ollut sitä myymässä torilla. Itse olen osallistunut aina lahjoituksella.

Blogoäidit ruokkii -haasteeseen voi halutessaan osallistua kahdella tavalla:

1. Lahjoita

Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä: http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/blogiaiditruokkii/lahjoita/. Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta

Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.

Haastan mukaan seuraavia bloggaavia äitejä: Marjan Soppaa ja Silmukoita -blogista, Nirpun HuHuu -blogista, sekä Jaanan Pyryttää -blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!