maanantai 10. syyskuuta 2012

äiti-syndrooma


Tiedättekö, mikä on äiti-syndrooma? No ainakin minun tapauksessani se liittyy kulkuvälineisiin ja raskaaseen kalustoon. Aina kun näen vaikka kaivinkoneen, tulee minulle tarve mainita asiasta, ettei vaan lapselta jää mitään olennaista näkemättä. Se vaan, että välillä olen meinannut alkaa kommentoimaan sitä linja-autossa yksin kulkiessani.

Toinen juttu on junien kanssa; meillä näkyy junaliikennettä ikkunasta ja Okko kyttää junia hyvin innokkaana. Junathan ovat meillä kaikista ihaninta, mitä on ja eilenkin joku konnari oikein avasi junan ikkunan vilkuttaakseen Okolle, kun seisoimme siellä laiturilla katselemassa. No niin, mutta aina niistä havaitsemistaan junista ei viitsi kohkata, jos Okko on vaikka leikkimässä rauhassa. Ja siitäkös tulee syyllinen olo, ihan kuin olisi omalta lapseltaan pimittänyt jotain kallisarvoista tietoa...

I suffer from a mom-syndrome. It means that everytime I see a truck, train or some other heavy-duty transporter, I need to make sure everybody else has noticed it too. That's because Okko loves those things. But the funny thing is that I accidentally might start doing that in a buss when I'm traveling without my family. Haha.

8 kommenttia:

 1. Mäkin taidan kärsiä samasta syndroomasta: mulle tulee huono omatunto, jos Emma nukkuessaan missaa automatkalla laitumella olevat lehmät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama syndrooma kyllä selvästikin :)

   Viikonloppuan Design marketissa oli Audi, joka jostain syystä on Okon suosikkimerkki. Meinasin, että pitääkö se nyt kuvata Okolle, kun se oli oikein jalustalle nostettuna :D Tosin niitä Audejahan nyt näkee liikenteessä joka päivä. lehmiä sen sijaan ei. Okko on nähnyt lehmiä kesän aikana useastikin ja nyt hän tykkää Arlan (?) mainoksista, joissa lehmät mellastavat milloin missäkin.

   Poista
 2. Heh, tuttu tunne kun meinaa jossain ilman lasta tokaista jotain hölmöä :) Ja töissä on kiva hyräillä tuttiritaria ja autolla ajaa yksin ja tajuta jossain vaiheessa kuuntelevansa lapsen cd:tä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, mekin ollaan kuunneltu joskus jotain Ellaa ja Aleksia kahdestaan miehen kanssa :D

   Poista
 3. Hei, mähän kärsin samasta syndroomasta. En vain ole tajunnut sitä ennen kuin luin tämän :)

  -toinen pienen junamiehen äiti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleinen syndrooma, esiintyy eriasteisena ja erilaisissa muodoissa ;)

   Poista
 4. Sama juttu mulla, en olekaan hoksannut asiaa aiemmin! :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!