perjantai 3. elokuuta 2012

urheilua ja muuta sellaista

Hieman tarkkaa ajoa ennen voimistelun aloittamista.

En ole mikään urheilufanaatikko, mutta tykkään seurata isoja kisoja. Olympialaiset ovat mainio tilaisuus nähdä erikoisempiakin lajeja ja itse olen seurannut muun muassa telinevoimistelua (se on ihan suurin suosikki taitoluistelun ohessa, mitä ei luonnollisista syistä juuri näissä kisoissa ole mukana), maantiepyöräilyä (jännitystä, vauhtia ja mielenkiintoisia maisemia), sekä uintia (noh, vettä).

Yritin taas eilen virittää lounaskeskustelua aiheen ympäriltä: tiedustelin, olivatko muut katsoneet mitään. Sain vastaukseksi muminaa ja yksi napautti, että hän urheilee mielummin itse. Oukkei, no kai se on ryhdyttävä sitten, ettei ihan sohvaperunaksi leimaannu. Okkohan se jo aloittikin eilen; tuumasi, että täti hyppää kun katsoimme USA:n upean voittajan suoritusta ja meni sitten tekemään perässä. Äiti vielä miettii, olisiko se laji nyt sitten puomi vai permanto.

We've been watching the Olympics. Gymnastics is my favourite thing to watch, among figure skating which, of course, is not part of these Olympic games. I'm not usually that keen on watching sports but I always make an exception when something big is going on, like now.

6 kommenttia:

 1. Mäkään en oikeasti ole urheilufanaatikko (vaikka jalkapalloa mielelläni katsonkin) mutta isoja kisoja tulee kyllä katseltua ja meillä on koko ajan olympialaiset auki. Mustakin on kiva katsoa vaikka mitä lajeja olympialaisissa, normaalissa elämässä en jaliksen lisäksi oikeastaan telkusta kato muuta urheilua kuin tennistä ja toisinaan jääkiekkoa.
  Mun suosikkeja tähän mennessä on ollut jousiammunta, koskenlasku, ratsastus (varsinkin maastoesteet) ja uintia on tullut katsottua joka ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se koskenlasku näytti ihan älyttömän hauskallle! Että olivat oikein radan tehneet sille! Mietittiin eilen, mitä ne tekee sille radalle jälkeenpäin. Eksoottista ja mielenkiintoista!

   Poista
 2. samat sanat, ja se koskenlasku! mieletöntä :D tänään ihan häkellyin miesten trampoliinikilpailusta, harmi kun voittajan (dong dong, nimi oli enne) suoritus jäi näkemättä. huikee laji, ei oo naapurin trampoilla 9-metrisiä pomppuja vielä näkyny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no se tramppa oli kyllä kans jotain ihan ihmeellistä! enpä olisi arvannut, että sellainenkin on olympialaji!

   Poista
 3. Mä kans tunnustan katselevani kisoja ihan mielelläni. Just senkin takia, että lajivalikoima on osin hyvinkin mielenkiintoinen. Ja tunnustan myös kyllä seuraavani yleisurheilusta suurimalla innolla miesten kymmenottelua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, eilenhän ne yleisurheilut jo alkoivatkin. minä odotan vielä maratonia ja niitä samalla näkyviä maisemia :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!