sunnuntai 12. elokuuta 2012

sunnuntai taas


Mitä saadaan, kun yhdistetään vilkasliikkeinen 2-vuotias hitaanpuoleiseen 33-vuotiaaseen? No ainakin tällaisia "taidekuvia". Meinasin ottaa kuvan Okosta nauttimassa äidin uutta herkkusmoothieta, mutta tyyppi lähti liikkeelle jo ennen kuin koko muki oli ryystetty.

No siis, kerronpa kuitenkin, että meillä juodaan paljon smoothieta (joka lausutaan, kuten kirjoitetaan) ja perinteisten maustamattoman jogurtin, maidon ja banaanin lisäksi laitan sinne yleensä vauvojen mangososetta tai sitten teemme ihan luomuversion metsämarjoilla. Tällä kertaa päätin hyödyntää jo hieman liian pehmeiksi päässeitä nektariineja ja siitä tulikin oikein herkkujuomaa. Annoin myllyn jauhaa vähän pitenpään, ettei hedelmästä jäisi säikeitä ja koostumus olikin todella pehmeä. Muuten, Okko ei osaa sanoa hedelmä, vaan hän sanoo aina "emeä". Söpöä.

7 kommenttia:

 1. Meidän poika sanoo emelmä :) (Ja eläimet on emäimet!) Kaksivuotiaat on ihania <3

  VastaaPoista
 2. Meinasin ruveta itelleni tekemään smoothieita aamupalaksi työmatkalle. Ei kulu aamupala aikaa kotona kun ryystää ton autossa :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen smoothien suurkuluttaja. Nykyään teen aina reilusti, sillä mies ja tytär haluaa aina myös osansa siitä herkusta. :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin smoothiet on suurta herkkua, ipanakin tykkää niitä "ryystellä" :) Viimeisin versio taisi olla mansikoita, banaania ja nektariineja.

  VastaaPoista
 5. Oi, smoothie siellä ja smoothie täällä - tuntuu että joka paikassa herkutellaan smoothieilla eikä asiaa helpota se että yläkerran perheen smoothiepöristykset kuuluu meille asti. Itse olen vain vesi kielellä: meille ei yksinkertaisesti mahdu keittiöön enää yhtäkään mööpeliä joten blenderi uupuu. Mutta pikkuhiljaa alan kallistua siihen, että ehkä se oliskin hyvä juttu eikä jäisi kaappiin nököttämään: jos sillä kerran saa noin ihanan onnellisia kaksivuotiaita aikaan :)

  Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa teille ja halirutistus Okolle :)

  VastaaPoista
 6. Meillä tehdään myös smoothieita lähes joka päivä. Ne on kyllä hyviä! Tai oikeestaan mies tekee ja minä ja Aapo katsotaan vierestä. Itse olen vähän turhan laiska kuorimaan hedelmiä ja puristamaan appelsiinista mehua. Ostin miehelle 200 smoothieta kirjankin, jotta voidaan opetella vähän eri versiota=)

  VastaaPoista
 7. Tänään oli herkkuiltapalaa kun isimies teki lettuja ja emeäpirtelöt jäi tekemättä. Ehkäpä huomenna taas. Laitoin tässä taannoin sinne sekaan leseitä, jotta se olisi vielä terveellisempää, mutta ainakin isompi noista perheen miehistä hieman protestoi ;)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!