lauantai 18. elokuuta 2012

raitapipaa ja muuta sellaista
Olihan se nyt jo ihan loogista käydä ostamassa talvihaalari, kun nenän pihalle pistäessä alkaa hiki virtaamaan ja lapsenkin mielestä on varsin huisia alkaa sovittelemaan paksuja releitä. Vaan niin suuntasimme Sellon poppiin, kuten kahtena aikaisempana vuonnakin. Kun kerran on löydetty hyväksi todettu talvihaalari, ei sen ostamisesta tarvitse tehdä numeroa. Ekana talvena se oli vihreä, viime talvena musta ja tadaa, musta se on myös tulevana talvena. Kengät, hatut ja fleecehaalari ostetaan myöhemmin, mutta ne toppishaalarit ovat aina niitä kriittisiä ostoksia, jotka häviävät ensimmäisenä rekeistä. Lisäksi Okko sai tuollaisen hauskan uuden syyshatun, sekä parit sormikkaat.

PS: Okko joutui aamulla myös muihin sovitushommiin, kun kokeilin vanhoja villahaalaria, sekä välikauden vaatteita. Mahtavaa kun ne olivat vielä sopivia.

6 kommenttia:

 1. Munkin pitäs se haalari nyt hankkia vihdoin ja viimein. Mitäs maksoi (yksi vetskarillinen?)? Minkä koon otit? Pitäs se kokokin arpoa mikä menis huhtikuulle, huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo haalari oli 159 euroa ja koko meni jo yli satasen! Okko on nyt jotain 90 senttinen, mutta talvihaalari on jo kokoa 104, koska talveen on vielä aikaa ja koska sinne alle tulee vaikka mitä vaatetta. Myyjäkin oli samaa mieltä, ettei sitä edellistä kokoa kannattanut ottaa.

   Poista
 2. Ihana pipo! Meillekin kotiutui alkuviikosta haalari ensi talvelle. Samanlainen kuin viime vuonna (KappAhlista), samassa synkässä mustassa värissä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, musta on hyvä väri :) Ja saahan siihen väriä pipolla ja muilla vermeillä. Ja tosiaan, kuten tekin olette löytäneet haalarisuosikin, on sitä kerran hyväksi todettua linjaa helppo jatkaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Okko kyllä alkoi pistämään vähän vastaan, kun piti kokeilla kahta haalaria. Ensimmäinen oli ihan hyvä, mutta siihen ei jäänyt ihan tarpeeksi kuitenkaan sitä tyhjää. Onneksi siellä oli hieno junarata ja onneksi meillä oli pillimehua mukana, niillä saatiin Okko pysymään suht rauhallisena :D

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!