sunnuntai 26. elokuuta 2012

miinuksen puolella


Olin eilen myyntitykkinä ilmaiskirpparilla. Kyseessä oli paikkakuntamme tapahtumapäivä ja äksöniä oli ympäri kyliä. Värjöttelin cittarin takana katoksessa viiden tunnin ajan ja saldona oli lähinnä hyvä mieli - tuloksessa nimittäin jäätiin miinuksen puolelle. No minkäs teit, vieruskavereilla oli sen verran hyvää tavaraa myynnissä. Lisäksi kauppa kävi aika huonosti ja ihmiset taisivat olla enemmän liikkeellä siellä toisella puolella kylää. No eipä mittään, pääsin eroon kuitenkin osasta tavaroistani ja sain tilalle muun muassa tuon mainion trikoon, jonka ostin Okon sänky mielessäni. Siihen kun ei ole löytynyt sopivaa päiväpeitettä ja peitteen pitää olla melko ohut ja pieni, jotta sen reunat saa työnnettyä patjan alle. Tuollainen painava trikookangas on juuri täydellinen tehtävään. Ja kustansi vain 3€.

PS: Eilenhän oli tosi lämmin päivä, mutta lämpö ei ulottunut sinne katoksen alle! Olin liikenteessä ilman sukkia ja lämmikkeenä oli pelkkä neuletakki. Kävin välillä seisomassa auringossa ja lämmittelin varpaitani katukivetystä vasten. Amatööri kun olen, en tajunnut ottaa edes termospulloa mukaan. Olikin ihanaa kun Okko ja isimies tulivat loppuvaiheessa päästämään kahvinostoon ja sain edes jotain lämmikettä. Seuraavan kerran paremmilla eväillä.

8 kommenttia:

 1. Hieno päiväpeitto! (Ja ihania pehmoja!) Alkaa tosiaan olla taas se aika vuodesta, kun ei tiedä miten pitäisi pukeutua... Toisaalta vielä lämmintä, mutta silti jo niin kylmä. Mukavaa syksyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää kyllä vaihtelee kovasti! Aamullakin oli aika lämmin, mutta tarhaan pitää laittaa mukaan kaikenlaisia vaatteita. Itse menin viekäkin ilman sukkia :)

   Kiitos, mukavaa syksyä teillekin Nirppu!

   Poista
 2. Mekään ei keritty siinä kunnolla pyörimään kun lapsonen vei eteenpäin. Kivan väriset tennarit jäi sun pöydältä mieleen mutta kokoakaan kerinnyt kattomaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä tennareita ihailikin moni, olivat suosituin kohde. Ne olivat kokoa 38 ja eräs teinityttö osti ne. Hänelle ne sopivatkin tyyliin oikein mainiosti.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos eliisa! Vähänhän tuo on sellainen sekametelisoppa :D

   Poista
 4. Kirppareilla on sellainen paha vaikutus ;) Ihana pehmo- ja tyynykokoelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eräskin työkaveri totesi eilen, että seuraavan kerran hän tulee minun viereen myymään :D Mutta tosiaan, sainhan minä hyvää tavaraa omieni tilalle, hyvinhän siinä hommassa kävi. Ja möin sentään jotain tarpeetonta.

   Kiitos, kokoelma on vaan alkanut kasvamaan hieman liikaa. Tuossa on ihan vaan osa Okon pehmoista :) Nyt Okko on kiinnostunut niistä todella kovasti ja niitä raahataan mukana koko ajan. Pehmot saavat myös paljon pusuja ja haleja ja niitä syötetään ja juotetaan. Aamullakin Uppiksella (verkkapukuisella nallella) oli kuulema jano.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!