keskiviikko 22. elokuuta 2012

maissia, majs


Okko pääsi tänään maissipellolle. Maissikausi on nyt parhaimmillaan ja jatkunee kuulema vielä jonkun viikon, ellei nyt sitten tule hallaa. Sieltä niitä keltaisia herkkuja sai kerätä ihan itse ja lopuksi punnittiin. Suunnitelmissa on grillatut maissit, sekä keitto. Kokonaisia tähkiä voi pakastaakin.

Today we went to pick some corn. We're planning to do some grilling and corn soup would be lovely too. The corn season will continue for a few weeks.

7 kommenttia:

 1. nam! Tän talon väki tykkää :) Okko ja nalle maissipellossa! Me etittiin tovi tänään nallea päiväkodilta kun ilman ei voinut kotiin lähteä. Löytyhän se lopulta, sisätrampoliinin alta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin olen lähetellyt töistä isimiehelle tekstiviestejä, että muista Uppis! kun toinen vie ja toinen hakee, ei sitä aina voi olla varma, mitä kaikkea sinne tarhalle on päätynyt... Uppis hieman tutki tuota peltoa liian läheltä ja sai savipaakkua korviinsa :D

   Poista
 2. No enpä tiennyt, että tuollaisiakin tässä lähialueella kasvaa. Säästä ihmeessä kuoret, jos et ole vielä ehtinyt heittää niitä pois. Niitä voi käyttää linkin takaa löytyvien herkkujen tekoon :) http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.fi/2012/08/tamales.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas jotakin! Himputti kun riisuttiin ne maissit siinä ostaessa - emäntä kehoitti niin. Mutta jos mennään toisenkin kerran, pitää säästää. Ja hei, sinne pääsee tosi helposti, jos tekin menette: jatkatte vaan Kirkkonummen ohi sitä viisykköstä. Pikkala tulee pian Kirkkonummen jälkeen. Tämä paikka on juuri ennen Pikkalan huoltoasemaa ja sitä varten pitää kääntyä Kelan suuntaan. Taisi siinä linkissä olla ajo-ohjeetkin.

   Poista
 3. Hyvää perjantaivapaata sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janica! :) Alan kohta leipomaan

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!