sunnuntai 26. elokuuta 2012

kokoelman alku


Matala apteekinpullo 2€ isimiehen kotomaisemista. Korkea 5€ eiliseltä kirpparilta.

9 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään noista ruskeista pulloista tosi paljon. Ovat kauniita. Omani tosin taisin pakata jossain vaiheessa kellariin, mutta sieltähän ne on kiva kaivaa esiin, kun toi nuorempi neito kasvaa siihen ikään, että ei enää paisko kaikkea, mihin ylettää, täysillä lattialle. Huoh...

  VastaaPoista
 2. Meidän papalla oisi noita aikamoinen kokoelma. Kokonainen vitriinikaappi täynnä erikokoisia ja mallisia=) Ne on kyllä nättejä!

  VastaaPoista
 3. Mullakin on hyvä alku;yksi iso rappusissa. On pysynyt kumma kyllä ehjänä vaikka paljon pieniä ihmisiä käy kylässä! Matala on tosi kaunis kukkamaljakkona:)

  VastaaPoista
 4. Onhan ne kyllä hienoja! Ei sillä, että olisin tarvinnut uutta kokoelmaa yhtään mitään :D Mutta jos nyt en alkaisi ihan hirveästi sitä kasvattamaan :)

  VastaaPoista
 5. Niin mutkun ne ruskeat näyttävät parhailta isona laumana. ;) Niin ja blogistani löytyy sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kati tunnustuksesta! Ja kyllä, ne näyttävät tosiaan parhaalta ryhmänä. Kuten aika moni muukin juttu. Harmi vaan kun Okko kuitenkin välillä käy käsiksi tavaroihin, ihan vaan uteliaisuuttaan, enkä ole varma, uskallanko tuota isoa laittaa vielä minnekään matalalle. Okko ei kyllä aina näpelöi tavaroita, sillä esimerkiksi Block-valaisin on saanut olla ihan rauhassa ruokapöydän päässä. Ja arvaahan sen, että uudet tavarat kiinnostavat, onhan pikkuinen utelias ja pitääkin olla. Vielä toistaiseksi se iso pullo on turvassa ylempänä, mutta tuo kukkamaljakko on kyllä ihan Okon ulottuvissa.

   Poista
 6. Hei=) Mistä mä pääsen kurkkimaan sun Pinterest sivuja?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi! Laitan sulle postia tulemaan. Ne löytyvät minun omalla nimellä. Olenkin taas tosi innostunut pinterestistä ja olen lisännyt sinne vaikka mitä kivaa tällä viikolla!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!