perjantai 17. elokuuta 2012


Okko meni tänään ajoissa päiväunilleen ja haahuilin sillä välin ympäriinsä. Katselin, miten meillä on jäänyt kaikenlaista tavaraa lojumaan minne sattuu, minne ne vaan on laskettu käsistä. Ihan kuin tuo perhostaulukin - ei sille ole edes mitään hyvää paikkaa, mutta se on niin hieno, että olkoot nyt vain jossain. Ehkä sille voisi yrittää keksiä uuden paikan.

Aloitan taas kodinkohennusprojektin - sen, jonka piti tapahtua jo loman aikana. Tällä kertaa turhalle tavaralle löytyy myös paikka: sain varattua pöydän ensi viikon lopulla olevalle ilmaiskirpparille paikkakuntamme keskustassa. Mietin itsepalvelukirpparia, mutta tässä ei ihan lähellä ole sellaista ja tuo muutaman tunnin pikakirppis sopii muutenkin paremmin. Toivottavasti sää suosii.

4 kommenttia:

 1. Mä just kans tuumasin, että on paljon tavaroita mitkä laskee käsistään jonnekki ja unohtaa siihen - ja huomaa vaan, että kappas siinähän sen paikkakin on. Tai ehkä se onkin luovuttamista ja laiskuutta, mitä lie. ;) Mulla siis.

  Meikäläinenkin vois alkaa samanmoiseen projektiin ku sää. Koitan inspiroitua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää aloitin tänään kun se kirppis on ensi viikonloppuna. Johan tuota tavaraa alkoi kertymään, vaikken vielä kaivellutkaan sen kummemmin. Vaikka paljon on kyllä sellaista, jota ei raaski laittaa, vaikkei sillä tee mitään. Onko se joku himohamstraajan merkki?! :D

   Poista
 2. Tämäkin hyllykkö kiinnostaisi,tosi hyvän näkönen! mistä olet hankkinut? kiva blogi sinulla, löysin ihan vasta tänne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä kaappi on helsinkiläisen mooblen valmistama. He tekevät mittojen mukaan ja mittoja voi säätää ihan sentin tarkkuudella. Se oli ihan paras vaihtoehto, kun kirjakaappia etsittiin, sillä kaappi ei saanut olla syvä ja halusimme, että se täyttää leveydellään tuon tilan. Se syvyys varsinkin oli ongelma ja mittatilaus oli ratkaisu. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!