torstai 30. elokuuta 2012

hmmm

Hmmm, siis jos ( 1 ) ax2 + bx + c = 0, a  0, niin sitten x on...

9 kommenttia:

 1. Elämän suuria kysymyksiä :) Nää on parhaita kuvia!

  VastaaPoista
 2. :) aamupalan aikana ehtii miettiä kaikenlaista :)

  VastaaPoista
 3. ...kun pääsiskin joskus kurkkaamaan noiden pikkumiesten ajatuksia oikeasti, olisi ihan huippua! Ties mitä matemaattisia pulmia he ratkoo, meillä ainakin mietitään joka päivä, että "siskolla on kaksi viinirypälettä ja minä, Miika, söin jo molemmat. Miten saan siskolta kähvellettyä...MOLEMMAT?" ;)

  Ihana Okko, on kyllä niin söpö vaaleine kiehkuroineen, jaksan ihastella aina vaan ♥ (Miikankin tukka alkaa kohta olemaan leikkauskelpoinen, jee! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no niinpä :)

   Me vielä mietitään, koska sitä tukkaa raaskii leikata :)

   Poista
 4. Okko on aivan ihastuttava poika! On kyllä ollut pienestä asti tosi kuvauksellinen! :D Mahtavia ja ihania ilmeitä. =) (Löysin tän blogin about viikko sitten ja oon lukenu tän nyt alusta asti lähes kokonaan! Ehkä paras "vauvablogi" mitä oon löytäny ja kaikki sisustusjutut on aivan ihania! ♥)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tässähän ihan häkeltyy! :)

   Okko on kyllä ihana kuvattava. Tietysti jokainen äiti sanoo niin omasta lapsestaan :) Okko on niin tottunut kameraan, ettei siihen tarvitse kiinnittää huomiota ja ehkä siksikin kuvia saa otettua hyvin. Tosin välillä Okko hyökkäilee kameraa kohti ja haluaisi saada sen käsiinsä :D

   Poista
 5. aivan ihana poika, pellavapää :) ja mikä ilme.. ehkä tuumiikin, josko ensi kerralla leipoessani lisäisin hieman pellavansiemeniä leipään? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihii, tutkimattomat ovat joskus lasten ajatukset :) Okolla on kyllä ihana pellavainen silkkitukka. Ei sitä ole raaskittu edes leikata vielä. Pitäisi kyllä varmastikin kohta.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!