lauantai 21. heinäkuuta 2012

Untenmailla


Lomatouhujen tiimellyksessä ei aina malta nukkuakaan: tänään uni tuli vasta myöhään iltapäivällä ja arvatenkin vanhempien iltaloma on peruutettu tänäänkin. No onhan se kiva touhuta iloisen pikkuisen kanssa, ellei sitten tarvitse katsoa VR:n junia nonstoppina - meillä kun on tämä junafanaatikko täällä, jolla on nyt lievä innostus päällä. Se mökillä tehty kännykkänukutus nimittäin kostautui ja viimeistäänkin nyt pikkuinen on oppinut nykytekniikan mahdollisuudet ja vaatii junavideoita. Tämän päivän annos tuli jo katseltua ja eiköhän ne videot ole nyt jo muutaman päivän jälkeen pannassa - luetaan mielummin kirjoja. Terveisiä myös suomalaisille junaharrastajille, joita varmaankin on monia (siis ihan pakko on olla) Okonkin lukijakunnassa: laittakaahan uusia nunavideoita tuubiin, pliis! Tätä yhtä, sangen laadukkaasti tehtyä, pätkää on nyt katsottu jo aika monta kertaa.

Voihan se tietysti olla, että Okon unia häiritsee taas uudet taidotkin: [potku]pyöräily on nykyisin ykkösharrastus kaiken juniin liittyvän ohella. Okko on alkanut harjoittelemaan tasapainoa ihan urakalla ja laskee mäkiä jo jalat ilmassa. Tänään äitiä meinasi jo alkaa hirvittämään, kun vauhti kasvoi. Vauhtia riittää tasaisellakin ja nyt Okon kanssa saa jo oikeasti kunnon lenkin, kun lähdemme liikkeelle.

2 kommenttia:

 1. Voi nunamiestä. <3
  Hienoja taitoja kertynyt, siitä se lähtee. Kohta ette pysy enää perässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, niin ne taidot kertyvät ihan hurjaa vauhtia!

   Nunamies on ollut taas vauhdissa. Eilen illalla junavideot piti taas kaivaa esiin kun oltiin yökylässä ja yritettiin olla häiritsemättä muita jo nukkumaan menneitä. Okkoa ei sitten nukuttanutkaan ihan helpolla ja niitä videoita piti näyttää, jotta hänet sai pysymään hiljaa sängyssä. Huoh :D

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!