keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

pöpperöinen


Okko oli ihan pöpperöinen tänään päiväunilta herätessään. Poskeen oli ilmestynyt punainen laikku ja kuumakin oli tullut. Päiväunilta heräävän pikkuisen viereen on aina kiva mennä köllimään ja supattelemaan korvaan kaikkea hassua. Ihana pieni.

PS: Tänään iltasuihkussa sattui ja tapahtui. Päätin vähän siivota siinä samalla ja Okkokin osallistui - laittamalla hammasharjansa vessanpönttöön. Meinasi kai pestä sillä pöntön. Sen jälkeen, kun harja oli jo roskiksessa, jatkoi Okko sankopuuhiaan. Okko nimittäin täyttää ja tyhjentää pieniä sankojaan suihkussa ollessa ja päätti kantaa yhden sankollisen ovelle. Kunnon loraus sitä sitten pääsi käytävän parketillekin. Äidin pieni apuri.

4 kommenttia:

 1. Nyt lomalla olen nauttinut siitä, että olen voinut noiden vähän isompienkin ihanien viereen kömpiä juttelemaan niitä näitä. Arjen pieniä luksushetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa luksusta tosiaan. Sitä sitten kaipaa kun arki painaa taas päälle, eikä päiväuniaikaan pääse edes pikkuisen viereen.

   Poista
 2. Ihanat hiuskiehkurat Okolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Okon hiukset ovat kasvaneet tosi paljon vuoden aikana. Viime syksyn kuvissa Okolla ei juurikaan ole tukkaa ja sitten se alkoi jossain talven tietämillä kasvamaan. Kai se pitäisi raaskia leikata jossain vaiheessa.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!