tiistai 17. heinäkuuta 2012

La talli


Okolla on uusi talli! Se oli pitkään diy-listalla ja nyt lomalla se vihdoin tuli toteutetuksi. Itselleni en voi ottaa kunniaa kuin sen suunnittelusta; toteutus meni ukin ja isimiehen piikkiin. Tallihan ei ole mitään ilman valoja, joten sinne hankittiin myös patterilla toimiva led-valaisin sisäkattoon. Ja ulkopuolelta katto maalattiin liitutaulumaalilla, jotta siihen voi vaikka kirjoittaa, kenen korjaamosta on kyse.

Okko on taas tainnut saada vieraskielisiä vaikutteita, sillä hän lisää välillä sanoihin etuliitteen 'la'. Mikä hassuinta, joskus kuulostaa, että monikoissa on edessä 'le'. Okko puhua pulputtaa kovasti ja sanavarasto on lisääntynyt huimasti. Joskus levy tosin jää päälle: sitten kotiinpaluun Okko on puhunut hyvin paljon (taukoamatta) pitkästä junasta (pikkä nuna). Lähes kahden viikon junattomuus oli Okolle rankkaa ja heti sunnuntainahan niitä piti jo mennä bongailemaan. Myös tädin mökillä, kun uni ei tullutkaan eräänä iltana, makasimme pitkän tovin sängyssä ja katsoimme puhelimen browserilla junien kuvia. Ihana nykytekniikka - pysyipähän lapsikin sängyssä ja nukahti lopulta, luultavasti junaunia nähden.

Okko finally got his garage! I designed it and my husband and his father made it out of plywood. It even has lights inside and the roof is painted with chalkboard paint. Lovely to have it finally done as it has been on my diy-list for ages.

8 kommenttia:

 1. Vähänkö hieno! Voisko tilata samanlaisen? :D

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno talli! Kelpaa leikkiä. :)

  VastaaPoista
 3. onpas tosi hieno talli, kyllä kelpaa parkkeerata!

  VastaaPoista
 4. No on se aika ihku! Voi laatia piirustukset, jos joku haluaa tehdä samanlaisen. Vaneriakin löytyy :D

  VastaaPoista
 5. Upea on kyllä teidän uusi autotalli, Okon kelpaa leikkiä!!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okko kyllä tykkääkin siitä kovasti! Osaa laittaa valotkin päälle ja muistaa sammuttaa ne leikin siirryttyä autotallin ulkopuolelle.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!