sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

viilee tuppervaara


Löysin äidin kätköistä lapsuuteni Tupperwarea, tutummin tuppervaaraa. Muistan, miten pienenä tein innokkaasti mehujäätä ja pettymys oli aina suuri, kun vesi oli erottunut mehusta. Mietin, mikä olisi tarpeeksi vahvaa tavaraa muottiin ja meillä kun suorastaan rakastetaan Valion viljaisia mehukeittoja (kannattaa kokeilla), kaadoin muotteihin mansikka-puolukkakeittoa. Okko tykkäsi, meille aikuisille se oli vielä vähän laimean makuista. Mutta ihan hyvä kuumien kelien viilennys siitä varmasti tulee. Meinasin kokeilla vielä lisätä jotain marjamurskaa sekaan.

5 kommenttia:

 1. Pilttiä! purkista purkkiin, onhan se hassua mutta hyväääääää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä liiska! Laitoinkin jo mangososetta muotteihin :) Okko saa huomenna tarhan jälkeen maistaa.

   Poista
 2. Meilläkin oli tuollaisia jäätelömuotteja silloin, kun olin lapsi. Piltti-mehujäät olis kyllä käteviä tarjottavia taaperolle kesäkuumalla! Täytyypä koittaa metsästää jostain vastaavia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minä taisin nähdä niitä muotteja Clasulla. On niitä varmaankin vaikka missä kaupoissa. Okko on kyllä tykännyt tosi paljon niistä mangomehujäistä. Ja ihmeen pitkään se kestää sulamatta. Okko ehtii rouskuttaa koko puikon ennen kuin se alkaa sulamaan.

   Poista
 3. Mulla onkin viime kesältä hyvä postaus aiheesta:
  http://tyylisuuntauksia.blogspot.fi/2011/07/ihanat-mehujaat.html
  Eli tää on hyvä vinkki etenkin nyt raparperiaikaan ;)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!