sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sadepäivän arvontatulos


Sunnuntaita vaan täältä Okonkin piireistä! Pienoisen arvonnan tulos ratkesi juuri random generattorin avulla. Vihreän Taimi-kassin voitti hunajainen Riikka. Onnea Riikka! Laittaisitko meille osoitetietojasi tulemaan, niin lähetämme tämän huikean palkinnon sinulle!

Tänään ei sää tosiaan ole suosinut - vettä alkoi tulemaan aamulla heti kun oltiin päästy hiekkalaatikolle kakkuhommiin. Okko vaan huusi "kakku, kakku", mutta ei auttanut, sisälle oli mentävä. Iltapäivällä teimme sitten junaretken Selloon. Haimme tarhatätien kesälahjat, sekä kävimme pizzalla. Junaretketkin vaativat parempaa säätä - tuli suorastaan kylmä kun odoteltiin siellä märässä.

Kohti uutta viikkoa ja hyvin lähellä häämöttävää lomaa! Enää neljä työpäivää ja alamme Okon kanssa vapaaherroiksi. Lomailen itsekin viisi viikkoa ja syksylle jäi vielä yksi - otin lomarahat lomana ja saan ennenkuulumattoman pitkän loman!

3 kommenttia:

  1. Me oltiin melkein naapurissa tänään :) Espoon Ikeassa ja Mankkaalla veljen perheen luona.

    VastaaPoista
  2. Ihan tällanen taimiarvonta mennyt ohi. Hö. Sen siitä saa ku yrittää tehä muutakin kuin olla koneella. Blääh. Nyt mulla on hirmuinen työ lukea kaikkien kuulumiset. Ei järkevää ei. :D

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!