torstai 14. kesäkuuta 2012

pienoinen arvonta


Tänään oli kyllä huono päivä työn puolesta, mutta onneksi loma koittaa ihan kohta. Mietin, mikä se piristäisi tällaista päivää. No ainakin pyörälenkki, jäätelö ja arvonta. Pyörälenkillä kävimmekin jo ja arvonnan järjestän nyt. Koska jäätelöä ei saatu (koska Okko nukahti lopulta kyytiin, enkä viitsinyt sitten kipaista kauppaan), on arvonnan aiheena jäätelö. Palkintona arvon yhden pienen Taimi-kassin. On hyvä kassi, tuota toista olen käyttänyt tarhareissuilla.

Arvontaan osallistut kertomalla 17.6. klo 18 mennessä, mikä tötterö olet tyypiltäsi. Itse valitsen aina jäätelökioskilla ns. pulunruokaa, aito vohveli on suorastaan pahaa. Ja kaupan tuuteissa halajan aina sitä pehmeää tötteröä. Sellainen minä olen, entäs sinä?

You can win one of these Finlayson Taimi bags. Just tell me what kind of waffle you like to have when you're having ice cream (well, described in English this sounds very weird). Answer by 6pm on June 17th.

15 kommenttia:

 1. En siis ole ainut, joka ei välitä aidosta vohvelista ja valitsee kaupan tuteista sen pehmeän vohvelin ja mieluummin kokonaan ilman vohvelia. En myöskään pidä siitä, että jäätelöön sotketaan suklaata sun muuta vaan tykkään ihan perus perus jäätelöstä (ainoana poikkeuksena Ben & Jerrys:in cookie dough jäätelö).

  VastaaPoista
 2. Mä taas rakastan sitä aitoa vohvelia. Nyt tosin kioskijätelöt ovat pannassa imetysdieetin takia, joten vielä tämän kesän olen riisijäätelötuuttityttö. Eipä silti, onneksi se on sellainen, josta mä pidän. Suosikkini nimittäin on ihan vanhanaikainen suklaatuutti, jossa on päällä tummaa suklaata ja ihan vain vaniljajätski alla. No, siinä vanhanaikaisessa mallissa ois sit vielä pähkinärouhetta pikkuisen päällä. Sit jos mä ihan vapaasti saan valita, mukaan tarttuu Puffet. Kioskilta se, mitä on tarjolla vähälaktoosisena tai laktoosittomana versiona kyseisenä vuonna.

  VastaaPoista
 3. jaa-a... kovin vähän tulee ostettua kioskista töttöröä... :D joo,luit oikein...se on töttörö...ei tötterö... :D pehmis pari krt kesässä pitää kioskista ostaa.. mieluiten vanilja... :)
  kaupan altaista ostan aina(tyhmä minä) kaikista äklöimmän et parin puraisun jälkeen riittäis mut pakko syödä loppuun ku on maksettukki... enemmän oon kaupan jätskeissä tikku-mielellä... sillo kun kerran ostaa jätskiä nii sen pittää maistua...
  ja sitte ku ostan kioskista niin tykkään enemmän kyllä aidosta foffelista... ei sitä sinkuvaa foffelia syö mielellään... :D

  VastaaPoista
 4. aito vohveli, ehdottomasti! tai vielä mielummin se sellainen jumbovohveli (mutta siis normipalloilla), jos ihan saa valita niin sellainen vähän kosteutta saanut sopivasti pehmeä :D
  t. entinen jätskikahvilan täti, pari vohvelia on tullut syötyä :)

  VastaaPoista
 5. Kaupan tuutteja en oikein syö, koska en niistä niin tykkää. Irtokiparilta ehkä mielummin se pullamössö eli ei se aito vohveli :)

  VastaaPoista
 6. Aito vohveli on valintani! Tänään just ostin tötterön sillä toisella huonommalla vohvelilla ja puluillehan se meni ;)

  VastaaPoista
 7. Aito vohveli tai ihan kiposta niin jää vohvelit puluille. B&J cookie dough kuoret kun saisi vielä jokupäivä tötterön muotoon :).

  VastaaPoista
 8. Mie valitsen sen pulunruoka (hyvä sana) tötterön. Siinä jäätelö pysyy paremmin ja sanon tämän sekä ostajan, että jädepallonpyörittelijän kokemuksella. Kaupan tuuteissa suosin ehdottomasti sitä pehmeää vohvelia, nam!

  Valion jädekiskan jädeistä pidän eniten Vanhan ajan vaniljasta. Täytyypä ostaa joku päivä, vaikka ihan törkeitä hintoja niistä kiskotaankin.

  VastaaPoista
 9. Vohveli pulumallia ja lakupallo päälle. Kai olen siis hieman mustavalkoinen tyyppi.. :)

  VastaaPoista
 10. Heippa! Mä en voi ostaa kioskista pallojätskejä tötteröllä, kun mulla ne tuppaa aina tipahtamaan maahan. Eli pallojätskit mieluiten purkilla ja pehmisjäätelö aidolla vohvelilla.

  Terkuin Minna

  VastaaPoista
 11. Kaikista parasta on koiralenkillä jätskikiskalta ostettu rommirusina siinä höttötötterössä. Mulle jätski ja koirille lopuksi puoliksi tötterö!

  VastaaPoista
 12. Aito vohveli sen olla pitää, silloin harvoin, kun jäätelöä ostan. Vaikka olenkin aivan toivoton sokerihiiri, niin jäätelö ei oikein uppoa. Jäätelössä pahinta on se brain freeze, jonka se aina aiheuttaa.

  VastaaPoista
 13. Aito vohveli ja vanhanajan lakritsi jäätelö sen olla pitää :)

  VastaaPoista
 14. mango-melooni, maailman mielikuvitukseton perusjätski ja sillä pahvitötteröllä :D nam! :DDD

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!