lauantai 16. kesäkuuta 2012

Lambeja, vuohia, kissoja, koiria ja yksi iso sikaMepäs käytiin tänään tosi kivassa paikassa, aika lähellä kotia. Rehndahlin kotieläinpiha on tuttu paikka jo ajalta ennen Okkoa. Me innokkaat eläintenystävät oltiin tänään kärppänä paikalla jo vähän ennen kuin koko paikka oli auennut ja pääsimmekin rapsuttelemaan eläimiä ihan omassa ylhäisessä seurassamme. Tunnin päästä paikka olikin jo täynnä, joten hyvä ajoitus. Okon mielestä kaikki eläimet sanovat "vuf" ja eläimiä oli kiva paijata. Ihastusta herätti myös pitkin pihaa löytyvät mopot ja liukumäet. Se iso (siis valtava) sika ja ne hurjilla sarvilla varustetut pukit sen sijaan jätettiin melko pitkälle rauhaan. Muuten, taitaa olla entiset lempikengät; ei noilla ehkä ainakaan töihin viitsi enää mennä... Isimies otti nämä kuvat.

Today we went to see some animals in a farm near our home. We went there very early so we were the first ones there and got to see the animals all alone. After an hour the place was already quite full so we were very lucky. Lovely place. My husband did the photographing today.

8 kommenttia:

 1. Okolla on ihku paita, mummu kiikutti jokunen aika sit omalle pojalle samanmoisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva paita! Oli muuten vasta ensimmäistä kertaa päällä.

   Poista
 2. Mahtavat kuvat! :) Kotieläinpuisto pitää laittaa meidänkin kesälistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Meidän isi ottaa kivoja kuvia :)

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia! Meilläkin on ollut suunnitteilla viedä poika katsomaan eläimiä joku päivä. On se hyvä, että läheltäkin löytyy nähtävyyksiä. Ne vain tuppaavat usein unohtua. Mukavaa kesää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eilen olikin kyllä ihan mahtava päivä! Toisin kuin tänään, kun sai paleltua ja kastua tuolla pihalla! Noista lähinähtävyyksistä sen verran, että eipä niiden tarvitse pienten kanssa niin kovin ihmeellisiä olla, kun pikkuiset jo innostuvat. Mietinkin, mitä jännää me käytäisiin katsomassa Savon reissulla; menemme mummolaturneelle heinäkuussa ja vietämme siellä yli viikon.

   Oikein hyvää kesää teidänkin perheelle Nirppu!

   Poista
 4. Ihana kuvakooste! Minäkin pidän kotieläinpuistoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka! Meidän perheen isimies ottaa hyviä kuvia:)

   Ja kyllä vain, eläinpihat on kivoja. Yksi lapsuudesta tuttu (Kuopion laitamilla oleva) osuu meidän kesälomareitille ja mietinkin, että sinne pitää Okko viedä, mikäli se vielä näin 25 vuotta myöhemmin on olemassa.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!