sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kaivuripoika junaretkellä

Okon 2-v synttärilahja; Plaston ihku kaivuri.

Okko pääsi tämän viikon maanantaina ensimmäiselle kevätretkelleen. Päiväkotiryhmä oli mennyt junalla kymmenisen minuuttia Espoon suuntaan ja käynyt puistossa leikkimässä ja syömässä eväät, jonka jälkeen oli körryytelty junalla takaisin päiväkodille. Okko oli tykännyt touhusta niin kovasti, että oli ollut yhtä hymyä loppupäivän. Päätinkin, että viimeistään lomalle jäädessä junailemme Okon kanssa. Aika vähän sitä on tullut tehtyä, vaikka asema on lähellä ja se on ilmaista; oma auto vie yleensä voiton. Okon ja äidin lomaan ei ole enää kolmea viikkoakaan. Sitten lomailen viisi viikkoa putkeen ja isimies aloittaa lomansa hieman myöhemmin, lomaillen neljä viikkoa.

Okko's kindergarten group had a field trip on Monday. They took the train and traveled to a near-by location, ate some snack, played and traveled back. Okko had loved it and I decided that I'll also take Okko for a trip on a train when our holiday starts. It'll start in three weeks and I'll be having a five-week holiday! My husband will starts his a bit later and Okko gets to spend the whole kindergarten holiday at home - no need to check in to another place for the time when our own kindergarten is closed.

4 kommenttia:

 1. Meillä pojan suuri kohokohta oli kun mentiin kitarisa-leikkaukseen ratikalla, lapset ja niiden pienet ilot... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, voin kuvitella! Hauskinta onkin sitten seurata, kun pienet ovat innoissaan sellaisista asioista! Pitääkin laittaase ratikka seuraavaksi listalle :)

   Poista
 2. Meillä on ollut tapana tehdä tyttöjen kanssa kevätreissu sinne Etelä-Suomen suuntaan. Junareissu kuuluu elämykseen ja neidit nauttivat siitä vähintään yhtä paljon kuin muusta ohjelmasta, vaikka se on oih niin kallista! Hami, että autolla on jo kahden aikuisen edullisempaa matkustaa kuin junalla.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, voin kuvitella, miten kivaa se on! Mutta se on totta, että julkisilla vähän kauemmaksi liikkuminen on oikeasti tosi kallista! Ja sekin vielä, että kaikkia matkatavaroita on oikeasti niin paljon helpompi liikutella omalla autolla. Mekin kun lähdetään lomareissuun, on meillä kassia ja nyssäkkää, muutamat polkupyörät, rattaat ja vaikka mitä. Mummoloihin kun menee, on kiva varustautua vaikka minkälaista aktiviteettia varten. Toki tietty mietittäisiin sitten tarkemmin, jos mentäisiin junalla, mutta onhan se kiva ottaa sitten kaikki tarpeellinen mukaan.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!