keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

IlmoitusPiti vaan tulla kertomaan, että Okko on oppinut ajamaan potkupyörällään. Okko on kyllä alusta alkaen ajellut pyörällään, mutta ymmärsi nyt pitää pepun penkissä. Eilen tarhan jälkeen Okko oli ajanut 1,6km lenkin isin kanssa.

Muuten, veturimiehet todellakin heiluttavat. Kävimme tänään bongaamassa parit intercityt ja Okko vilkutti junalle. Sieltä veturistahan vilkutettiin takaisin. Ihailtava ominaisuus tuollainen fanien huomioiminen. Hih.

Olen muuten tänään töiden jälkeen kuvitellut olevani jo lomalla ja pelkään, että unohdan mennä aamulla toimistolle. No ei vaisinkaan, kyllä minä nyt muistan (varmaankin), mutta lomatunnelma puskee päälle jo todenteolla. Sain tänään muutaman työasian valmiiksi ja huomenna hoidan enää rippeitä. Lomalomaloma!

My holiday starts tomorrow! And Okko learned how to ride his kick bike. He had ridden a mile long route yesterday! Today we took the bike and rode to see some trains. We saw a couple of them and Okko waved. Somebody waved back from the locomotive.

13 kommenttia:

 1. Siellä ollaan niin niin kesälomafiiliksissä, että tänne asti tuuli tuo sen tunteen. Ainakin melkein. Oot niin ansainnut lomalomaloman. Jee.

  Hienoa Okko. Sehän on vasta pikkune ja ajaa hurauttaa lähes kaks kilsaa. Kyllä on mahtanut pikku jalkoja illalla väsyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan tulla morjestamaan ja sanomaan, että mainiota lomaa. Nys se sit alko. Wuhuu. :)

   Poista
  2. No kiitos Maya! :) Kylläpä oli mukava heittäytyä vaihteeksi lomalle. Viime kesästä on niin pitkä aika. Tai no olihan se talviloma, mutta kyllä se kesäloma on ihan eri juttu.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Janne, Okko has a set of those plates. The designer is Ingela P Arrhenius.

   Poista
 3. Hyvä Okko! :)

  Ja juu, myös poliisit heiluttavat, ja palomiehet On testattu. Meilläkin asuu pieni, innokas heiluttaja täällä. :)

  Mukavaa lomallelaskeutumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okko kiittää kannustuksesta! Ja hei, pitää alkaa vilkuttelemaan enemmän! :D Kuulema päiväkodissa on aina suuri ohjelmanumero, kun roska-auto tulee käymään - menevät kaikki aidalle roikkumaan. Kyllä pienet osaavat nauttia näistä elämän pienistä asioista ;)

   Poista
 4. Joo on kokeiltu et kyllä ne veturinkuljettajat vilkuttaa... :) entisessä paikassa asuessamme ja kun poikamme(nyt 4v) oli puolet nuorempi ruukattiin käyä junasillalla katsomassa veturinvaihtoa yms, siinä sitten tietty niille myös vilkutettiin ja aina sieltä vilkutettiin takas, ja sit joskus saattoi myös huikata jotai ikkunastaki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uih, veturinvaihto! Meillä junat menevät vaan ohi, tai no lähijunat pysähtyvät, joten päästään kyytiinkin. Sitähän se Okko on osannut alkaa kärttämään:)

   Poista
 5. Go Okko Go! Ja nyt se on menoa sitten :)

  Meillä vilkutetaan roska-autolle, sitä pelätään ja yritän jotenkin vilkutuksella tehdä asiasta inhimillisempää.

  Ihana lomalomaloma! Huominen hurahtaa nopeasti :) Ja Okko pitää huolen, että sulla on lomalla puuhaa. Rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! Ihana loma alkoi :) Ja hei hyvää remppaa teille!

   Okkokin osaa arvostaa roska-autoa. Ja voi ihanuutta kun naapurin mies parkkeeraa joskus maitoautonsa tuohon lähistölle!

   Poista
 6. <3 kiitos kiki <3

  Eki sai hymyn kohoamaan korviin saakka. :D

  Ti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että sinä osaat arvostaa Ekiä! :D Ole hyvä Ti! :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!