perjantai 29. kesäkuuta 2012

Äidin kaappi


Joskus sitä tekee sellaisia ostoksia, jotka eivät päädykään heti käyttöön. Ihan kaikkea ei kannata kuitenkaan mennä kierrättämään liian hätäisesti. Hyvä esimerkki on tämä marimekon kukkarolaukku, jonka ostin juuri ennen Okon syntymää, enkä ole sitä käyttänyt ennen tätä kesää. Nyt se onkin vallan ihku. Tuo toinen, aitoa nahkaa oleva italialainen tuotos, oli ilmainen (ja ihan selkeästi käyttämätön) mummilan kirpparilla. Varsin passeleita Okon kanssa ulkona liikkuessa - vetävät juuri sopivasti pienen kukkaron, kännykän, avaimet ja nenäliinoja.

Kaapista puheen ollen, tein lisää kenkälöytöjä. Mainitsin aiemmin ne pari kertaa käytetyt Pumat, jotka nyt on todella mieleen ja tänään kaivelin lisää niitä Biancon laatikoita ja löysin lisää ihania, vain vähän käytettyjä kenkiä. Yksi selitys on se, että viime kesänä jalkani oli isompi, ilmeisesti vielä raskauden jäljiltä, eikä kaappini ihanuudet mahtuneet. Ja myönnetään, olen kenkäfriikki ja niitä on tullut vuosien saatossa hankittua.

Sometimes it's worth keeping things that you don't use - they might become adorable after time. Like these bags. I bought the marimekko bag when I was expecting Okko and the other one I got free from a flea market near granny's place. I haven't used them before but now I just love them. The same things happened with shoes; I love shoes and I found some pairs of almost unused shoes in my closet. Lovely.

4 kommenttia:

 1. Heh, kotiäiti look ;) Meidän puistos kans muutamal mammalla itse tehtyjä olanyli pussukoita avaimelle ja kännykälle :)

  VastaaPoista
 2. Voi juku tuo nahkalaukku on tosi hieno! Ja aika kivoja löytöjä olet kaapista tehnyt. Tarttiskohan munkin penkoa omiani? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nahkalaukku oli eilen ja tänään käytössä. Tykkään siitä tosi paljon. Mutta toiset niistä "uusista" kengistä olivat huonot jalassa, kuten muistelinkin. Onneksi eivät ehtineet kuitenkaan rikkoa ihoa, kun pistin ne jalkaan vain kauppareissulle.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!