torstai 3. toukokuuta 2012

Uusia kenkiä, osa 1


Okko jakaa vanhempiensa rakkauden kenkiin. On oikeasti vähän noloakin, kuinka paljon meiltä löytyy kenkiä, eikä tämä kenkäasia katso sukupuolta meidän perheessä.

Hankimme Okolle useammat kengät kerralla, vähän eri koossa, kun osuimme englantilaisen nettikaupan alennusmyyntiin juuri sopivasti. Eihän tällaisia herkkuja voinut vastustaa. Ensimmäiset lenkkarit, mustat Niket, ovat jo Okolla käytössä ja ne ovat niin mieluisat, että Okko vetäisi niillä sisälläkin.

Tänään kenkäfriikille sattui hauska juttu: tutustuin ihmiseen, jonka suunnittelemat kengät minulla oli jalassa, ihan sattumalta.

We love shoes and so does Okko. It's even a bit embarrassing how many pairs of shoes we got and my husband has as many shoes as I have so this tendency is not even about the gender. Okko has four pairs of new shoes in different sizes as we happened to find a very good sale on a net shop. He took the first ones, a pair of black Nikes, into use and loves them so much he'd like to wear them all the time.

10 kommenttia:

 1. Hienot kengät! Kyllä Okon kelpaa noita esitellä :)

  VastaaPoista
 2. Ferrarin logokinko se siellä on? :) Päheet kengät!

  VastaaPoista
 3. Ai että on makeet. "Kimikengät".
  Ja tä, kenet lie oot tavannut. Parikan vai. Muita ei tuu mieleen. :)

  VastaaPoista
 4. Hienot kengät Okolla!
  Toinen kenkäfriikki-perhe täällä... Anoppi kerran sai melkein slaagin kun näki pienen pojan kenkä-määrän: "Onko nää kaikki W:???" Mun puolustukseks on sanottava että siinä oli jo liian pieniä ja pari liian isoa pariakin samassa hyllyssä... ;D

  Ja mäkin jäin miettimään kenet oot tavannut, Parikanko? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, en mää osaa kävellä vauhdikkaasti niin naisellisilla kengillä, mitä Parikka tekee. Ottaisiin kyllä mielelläni hänen suunnittelemansa kengät ja harkitsinkin niitä hääkengiksi, mutta arkikäytössä vedän vauhdikkailla ja matalilla kengillä.

   Ja kyllä vain, pienten lasten kanssa voi todellakin olla eri kokoisia kenkiä jo vähän varastossa. Ihan kuin ne Okon tarhatossutkin; niitä löytyy kolmet eri koossa.

   Poista
 5. Nämähän on täydelliset pyöräretkille sen Okon punaisen kaksipyöräisen Ferrarin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, totta! ihan täydellinen pari:)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!