torstai 24. toukokuuta 2012

Mopoton mies


Blogitaukoon tuli heti keskeytys, sillä pitihän minun tulla kertomaan, että toinen perheen mopoista meni tänään uudelle omistajalle, muutaman päivän myynnissä oltuaan. Sommoro isin hieno Honda; isimies päätti tästä lähtien keskittyä rullaamaan kahdella polkupyörällään ja vantaalainen perheenisä on mopedin uusi omistaja!

Tulihan siinä itsekin istuttua kyydissä, silloin kun vielä mahduin nahkahousuihini (olisi muuten aika hottis asu, jos vaan housut menisivät kiinni, tsih). Muutaman kerran kävimme sillä jopa Savossa, mikä ei takapenkkiläiselle ollut erityisen hauska kokemus, sillä sellaiset kyykkypyörät eivät ole kovin miellyttäviä pitkän matkan istumiseen takana. Aikansa kutakin, se oli sitä nuoruutta.

2 kommenttia:

  1. Aika aikansa kutakin vai miten se menikään ;) Lapsien myötä sitä kuviot muuttuu, nahkahousutkin vaihtuu...ööö.. verkkareihin? :)

    ps. älä liikaa taukoile!

    VastaaPoista
  2. No jooh, niinhän se menee :) Vähällä käytöllä se mopedi olikin kyllä sen jälkeen, kun Okko tuli meidän iloksemme. Nyt isimies mankeloi polkupyörillään :) Puvut ja kypärät meille tosin jäi. Voihan sitä aina kokeilla, josko alkaisin mahtumaan niihin housuihin. Olisivatkin hyvä laihduttajan mitta :D Ei sillä, että tässä laihduttaisin. Juurikin mietin, mitkä jäätelöt ostan töiden jälkeen koko perheelle, kun pitää kuitenkin leipää käydä ostamassa :D

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!