perjantai 25. toukokuuta 2012

Junahylly


Okko rakastaa autojen ja raskaiden koneiden lisäksi junia. Meillä menee junarata lähistöllä ja käymmekin bongailemassa junia kävelylenkillä. Okolla on juna-sana vielä hieman hakusessa; se oli pitkään 'nana' ja nykyisin se esiintyy yleisimmin muodossa 'nuna'.

Bongasin varsin hienon junahyllyn nettikaupasta (joo, taas, tämä on kausittaista) ja koska hinta ei ollut paha, tilasin sen Okon iloksi. Tänään porasimme perjantai-illan ratoksi. Harmi vaan, ettei junamies oikein joutanut poseeraamaan hyllynsä kanssa ja sellaiset in-action -kuvat täytyy ottaa erikseen. Hieno se hylly kyllä on ja nyt Okko voi ottaa sieltä kirjoja ihan itse. Niin ja mitä noihin ruuveihin tulee, niiden päähän pitää laittaa pienet maalitipat.

Okko loves trains, as well as cars. I noticed this very nice train shelf in a web shop and ordered it for Okko. Today we did some drilling and now it's on Okko's wall. Lovely.

6 kommenttia:

 1. Hauska! Ja kiitos nettikauppa vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, se on kyllä aika kiva :) Ja ole hyvä! Niitähän ei ole koskaan liikaa - siis hyviä verkkokauppoja ;D

   Poista
 2. onpas tosi kiva! mä olen odottanut ikean maustehyllyjä saapuvaksi kauppaan jo pari kuukautta, tekisin niistä kirjahyllyt pojalle, mutta niissä on ilmeisesti jotain toimitusongelmaa kun ei ole näkynyt. tuo olis itseasiassa ehkä jopa kivempi... haluan kirjat just noin päin, että kansi näkyvillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me laitettiin se vielä tuolleen matalalle, jotta Okko voi operoida sitä itse sängystä käsin. On se söpö.

   Poista
 3. Tosi kiva hylly! Meillekin tuommoinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun tilausta vetämään! :) Niitä oli punaisia ja mustiakin.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!