torstai 17. toukokuuta 2012

Ai niin

Minun piti kertoa viime aikojen hienoimmasta makukokemuksesta; nääs kun siellä päiväkodissa oli ne äitienpäiväkahvit. Oi että, lapsukaiset olivat leiponeet mitä maukkaimpia sitruunamuffinsseja. Sillä ei ollut väliä, etteivät ne olleet kohonneet tai että kun Okko söi muffinssiani ja antoi minulle loput, sain sitten hiekkaa suuhuni - ne nimittäin olivat maailman parhaimpia leivonnaisia. Ajatelkaa nyt, meidän pikkuinenkin on niitä leiponut!

PS: Meillä on ollut tässä taas pieni kuumepotilas hoidettavana, enkä ole oikein muistanut kertoa mitään muitakaan kuulumisia. Tai no, siinähän ne kuulumiset ovatkin; kuume nousi sunnuntaina, eikä Okko ole ollut tarhassa koko viikolla. Mummi tuli kylään eilen ja on tuonut vaihtelua tähän sisällä pönöttämiseen. Okko on ajellut mopedilla ympäri meidän pieniä neliöitä. Toivottavasti pikkuinen toipuisi pian ja pääsisimme uloskin.

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista pienelle leipuri hiivalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! Onhän tätä kuumeilua taas ollut. Juuri kun luultiin, että riittäisi jo tämän kevään osalta.

   Poista
 2. Voi Kiki ja Okko ja isimies kanssa. Mä tulen aina niin hyvälle tuulelle täällä käydessäni. :) Tattis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna-Leena piristävistä sanoista! :)

   Poista
 3. Ai niin ja mega-nopea-pikaista paranemista Okolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos! Onneksi Okko on nyt jo paremmassa kunnossa. Nokka kyllä vuotaa edelleen, mutta tänään sentään ollaan jo ulkoiltu! Olipa mukavaa.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!