keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Synttärilahja


Nyt se ihanuus saapui, Okon pyörä nimittäin! Pikkuinen oli iltapäivällä aika kipeän oloinen ja suorastaan tulinen, mutta juuri sopivasti ennen isin tuloa otettu Panadol laski lämpöä sen verran, että Okko oli taas oma iloinen itsensä ja pääsi heti nauttimaan uudesta menopelistä. Siitä onkin jo muisto tuossa olohuoneen parketissa.

Okko's birthday present arrived all the way from England. Okko has been sick today but he got some medicine just before daddy arrived from work with the bike and found his energies to enjoy it. And of that we now have marks on our living room parquet.

12 kommenttia:

 1. Aika makea menopeli Okolla. :) Toivottavasti tautikin suvaitsisi vaihteeksi vaihtaa majapaikkaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Sillä on nyt kurvailtu hieman sisällä, mutta sitten kuume alkoi nousemaan uudelleen ja Okko-parka väsyi. Olisi kyllä tosiaan jo tilauksessa vähän terveempää oloa meidän pikkuiselle!

   Poista
 2. Happy B-day!!

  My son has a bike like that too...he hasn't quite got the hang of it yet, but he still loves it ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Janne! Okko actually got the bike a bit early. The -day is on 24th. Okko started practicing inside as he's sick today and he likes it, but I'm sure it'll take some time to learn the right way to use the bike. Now he has been forgetting to sit on the saddle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Emilien! On se kyllä hieno:D Isimies löysi kivan menopelin pikkuiselle.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Värikin täsmää! :) Kilikello saapuu erikseen postissa ja sittenhän sillä passaa kruisailla!

   Poista
 5. On tuo makea :) Voisko se Okko tulla tänne Aadalle näyttämään miten se homma hoituu?! Meillä vaan istuttas kyydissä ja mun pitäs työntää. Toivotaan, että rohkenis nyt potkimaankin... Pitäsköhän ruveta näyttämään youtubesta pätkiä mis lapset potkupyöräilee? ;)

  ps. Pikaista paranemista Okolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, ei se Okkokaan ihan vielä ole täysin hiffannut sitä, mutta sieltä se tulee. Kyllä se Aadakin sen kohta keksii.

   Kiitos paljon! Toivottavasti pikkuinen paranisi jo! On sairastellut niin kauhean paljon tänä talvena, että ihan säälittää.

   Poista
 6. Upea potkupyörä! Minkä mallinen se on? Entä koko (vs. kuinka pitkä Okko onkaan nyt)? Olemme katselleet myös Pukyn malleja mutta kun Pyry on niin pätkä niin päättelin että ovat vielä liian isoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain! Mutta tämä on siis eri valmistajan. Kyseessä on Islabikesin Rothan. Okon pituudesta ei ole tällä hetkellä tarkkaa arviota, jotain alle 90cm hän varmaan on. Selviää 2-v neuvolassa:)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!